• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

З Днем знань!

Друк
PDF

 

Ось вже й повіяло осіннім, але ще таким теплим вітерцем, і завжди ця пора року розпочинається чудовим святом - Днем знань!

Цей день завжди особливо урочистий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

Цей хвилюючий і радісний день 2 вересня завітав і до нашого коледжу.

Свято розпочали ведучі: студентки коледжу Ковтун Владислава та Карпенко Ірина.

З вітальним словом виступила директор коледжу Тетяна Анатоліївна Орошан, привітавши всіх із початком навчального року та побажавши успіхів і наснаги в навчанні. На заході були присутні гості: Дорошенко Андрій Петрович кандидат економічних наук, доцент кафедри, заступник декана факультету обліку та фінансів; Логвин Любов Миколаївна начальник відділу агропромислового та економічного розвитку райдержадміністрації та Хакало Ірина Василівна начальник відділу економічного розвитку і торгівлі.

Також наше свято прикрасили музичні вітання, які дарували студентки 31 групи Аліна Перетятько, 21 групи Анастасія Даценко та випускниця коледжу Діана Мироненко.

Особливу увагу приділили тим, для кого перший дзвоник у коледжі дійсно пролунав вперше. Для першокурсників це новий етап у житті, який прокладе стежину в майбутнє, тож сьогодні відбулася посвята першокурсників у студенти. Директор коледжу вручила символічний студентський квиток, а заступник директора з навчальної роботи Валентина Василівна Джура в дусі українських традицій благословила їх на нові звершення.

Зберігаючи кращі традиції попередніх поколінь, ми набуваємо свої, нові, для майбутніх поколінь. Тому цьогоріч ми започаткували нову традицію - саджати дерево, як символ знань. Як ростиме це дерево, нехай ростуть і примножуються студентські знання на благо коледжу та держави.

Зі святом, дорогі друзі! Щасти Вам!

Яна Запорожець, студентка 20 групи

Аліна Юрченко, викладач коледжу

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com