• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

Екскурсія до бібліотеки на презентацію книги Ганни Кревської

Друк
PDF

 

Одинадцятого вересня студенти другого курсу нашого коледжу на парі української літератури, разом з викладачем української мови та літератури Юрченко А.С., відвідали захід з нагоди презентації книги лубенської поетеси, прозаїка, редактора газети «Вісник», члена Національної спілки письменників України  - Марини Кононенко, більш відомої як Ганна Кревська. Разом з презентацією книги «Ситцеве щастя» співпало святкування 40-річного ювілею авторки. На святі звучали рядки віршів та прози у виконанні ювілярки, спогади з її дитинства, розповіді про її родину.

   

Численні запрошені гості були щедрими на спогади та вітальні слова на адресу ювілярки. Багато квітів, бо кожен, хто прийшов, хотів подякувати Ганні Кревській за її талант. Музичними дарунками були виступи Віталія Циганника, голови Лубенського літературного об’єднання імені О.Донченка Олександра Міщенка, шкільної вчительки математики, поета – пісняра Миколи Кочерги. На заході були присутні і студенти медичного училища, адже і письменниця у свій час закінчила його.

У новій книзі Ганни Кревської «Ситцеве щастя»  розповідається про те, як перший німецький танк в’їхав в місто Лубни, про спогади зі щоденників різних людей у ті страшні роки та повоєнні події.

Щиро вдячні нашим талановитим землякам за те, що вони своїм талантом та  натхненням нагадують нам про сторінки історії нашого краю.

 

Вікторія Пятецька та Тетяна Єфімова, студентки 20 /22 групи

Аліна Юрченко, викладач коледжу

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com