• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

Фізична культура і спорт – запорука здоров’я кожного

Друк
PDF

  

14 вересня в Україні відзначався День фізичної культури і спорту. Це важлива складова життя кожної людини, навіть якщо вона так не вважає. І особливо фізична культура та спорт важливі для молодих людей. То чим живе Лубенський фінансово-економічний коледж сьогодні?

Не залишаючись байдужими до історичного минулого нашого міста, 17 вересня студенти 37 групи взяли участь у історично-спортивному квесті «Лубни тисячолітні». Захід, організований Лубенським краєзнавчим музеєм ім. Гната Стеллецького та громадськими активістами, залишив безліч цікавих вражень і позитивних емоцій.

Продовженням тижня фізичної культури і спорту стала проведена 18 вересня товариська зустріч з міні-футболу зі спортсменами ДЮСШ м. Лубни. Матч дав змогу виявити спортивний потенціал студентів, які цьогоріч вступили до коледжу.

  

19 вересня – день,  насичений спортивними подіями для нашої студентської сім’ї. Футболісти коледжу змагалися зі студентами закладів вищої освіти, що прибули до Лубен з різних міст України, в традиційному щорічному всеукраїнському турнірі на кубок «Юність Посулля». Ці змагання проходили на спортивних майданчиках Лубенського лісотехнічного коледжу. За участь у футбольному турнірі кожен студент-футболіст нагороджений грамотою, а команда отримала в дарунок футбольний м’яч. Враження від поєдинків турніру – якнайкращі, а найголовніше те, що здобули безцінний досвід змагань на такому рівні.

Після завершення змагань група футболістів та кращих спортсменів коледжу вирушила в поїздку до м. Київ для перегляду футбольного матчу за участю улюбленої столичної команди «Динамо» та команди «Мальме» (Швеція). Гра проходила в рамках групового етапу Ліги Європи. Бути вболівальником  на такій футбольній зустрічі – це не тільки цікаво, але й відповідально. Адже команда «Динамо» Київ відстоювала честь не лише свого футбольного клубу, а й нашої держави України. Позитив від матчу – незрівнянний, перевершив всі сподівання, адже команда, за яку вболівали і яку підтримували, перемогла з рахунком 1:0. Втомлені, зате щасливі, повернулися до рідних Лубен далеко за північ.

 

У рамках святкування Дня міста 21 вересня  на стадіоні «Центральний» в  м. Лубни відбулися районні спортивні змагання з легкої атлетики «Золота осінь». Студенти Лубенського фінансово-економічного коледжу ПДАА взяли активну участь і показали досить високі результати. Перше місце з бігу на 1000 м здобув Колбун Олександр (39 гр.), також він був другим на дистанції 100 м. Другі  місця зайняли: у стрибках у довжину з місця - Калатур Іван (37 гр.), підтягування на перекладині – Новіков Станіслав (37 гр.), естафетний біг 4х100 м – склад команди: Антонюк Олександра (37 гр.), Клепач Володимир (20/22 гр.), Ковтун Ірина (30 гр.), Колбун Олександр (39 гр.). Треті місця виборола з бігу на 100 м та у штовханні ядра Антонюк Олександра (37 гр.).

На цьому тиждень фізичної культури і спорту на завершується, адже на студентів і викладачів чекають нові спортивні баталії. Колектив викладачів фізичного виховання щиро зичить натхнення всій коледжанській родині і запрошує приєднатись до цікавих заходів задля спільної мети – дбати про збереження й зміцнення здоров’я!

 

Володимир Кононенко,

організатор заходів тижня,

керівник фізичного виховання

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com