• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

«День кар’єри» в коледжі

Друк
PDF

 

Важливим завданням сучасного ринку праці є підвищення рівня зайнятості молоді та випускників вищих навчальних закладів. Це провідний фактор зростання навчального та кадрового потенціалу національної економічної освіти. Невід’ємною складовою освітнього процесу у закладах вищої освіти є професійно-орієнтаційна робота. Саме вона охоплює комплекс заходів, спрямованих на розширення знань про види трудової діяльності та вимоги до працівників різних спеціальностей. Професійна орієнтація є чинником, що забезпечує успішне трудове життя. Дізнаючись про професії, людина краще розуміє їх зміст та кінцеве призначення, починає адаптуватися до поведінки на ринку праці.

Саме з цією метою на базі нашого коледжу 16 жовтня було проведено міський проінмормаційний масовий захід «День кар’єри», організований фахівцями Лубенського міськрайонного центру зайнятості населення. Учасниками заходу стали запрошені учні випускних класів загальноосвітніх навчальних закладів м. Лубни. Вони мали змогу отримати багато корисної інформації щодо вибору подальшої освітньої та професійної діяльності.

   

З вітальним словом до учасників заходу звернулася заступник директора коледжу з навчальної роботи Джура Валентина Василівна. Вона ознайомила присутніх з навчальним закладом, який нещодавно відзначив свій 75-річний ювілей, та побажала випускникам ЗОШ займати активну життєву позицію у виборі трудової діяльності та побудові успішної професійної кар’єри.

 

З цікавістю та позитивними емоціями присутні переглянули презентації всіх спеціальностей, за якими у коледжі готують фахівців фінансово-економічного напрямку. Їх представили провідні викладачі спеціальних дисциплін:

-                     спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування» -  викладач обліково-фінансових дисциплін Кочерга Тетяна Іванівна;

-                     спеціальність «Облік і оподаткування» - викладач обліково-економічних  дисциплін Слєпцова Наталія Василівна;

-                     спеціальність «Економіка» - викладач економічних дисциплін Ісаєнко Володимир Володимирович;

-                     спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» викладач комерційних дисциплін Пономаренко Вікторія Олександрівна.

 

   

    До складу агітаційної бригади ввійшли не лише викладачі, а й студенти. Яскраві та запальні номери продемонстрували учасники художньої самодіяльності  коледжу:  Ахмадзянов  Денис – студент 12 групи,  учасниці ансамблю  «Діамант»  та  ансамблю  ложкарів  коледжу. Ведучою заходу була творча та ініціативна студентка 21 групи спеціальності «Облік і оподаткування» Ковтун Влада; за звукорежисерським пультом працював студент 31 групи  Німич  Іван.

   

Допомогу у організації заходу надали викладачі коледжу: Кочура Лариса Віталіївна, Мойсеєнко Валентина Юріївна, Литвиненко Світлана Володимирівна.  Відповідальною за  проведення  заходу  було призначено зав. навчально-методичного кабінету Пшеничну Юлію Сергіївну.

Роботу студентів-учасників агітаційної бригади організували заступник директора коледжу з виховної роботи  Богдан Вікторія Сергіївна та керівник художньої самодіяльності Кочубей Світлана Василівна.

Серед присутніх було розповсюджено роздаткові матеріали інформаційного та рекламно-агітаційного характеру щодо питань подальшого навчання та працевлаштування.

Дякуємо за співпрацю з Лубенським міськрайонним центром зайнятості, а майбутніх випускників ЗОШ запрошуємо до нас на навчання.

Двері нашого коледжу відкриті для Вас завжди!!!

 

 

Завідувач навчально-методичного кабінету

 

Юлія Пшенична

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com