• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

Фестиваль «Економічний ярмарок»

Друк
PDF

  

30 жовтня у читальній залі нашого коледжу відбувся фестиваль-конкурс «Економічний ярмарок», в якому взяли участь студенти 3 курсу. Вони представляли різні країни світу, презентуючи їх традиційні страви, предмети побуту, одяг. Креативним організатором цієї події стала викладач коледжу, заступник директора з виховної роботи Богдан Вікторія Сергіївна.

З традиціями японської кухні нас ознайомили студенти 30 групи, Республіку Польща на ярмарку представили учасники 31 групи, а  39 група відтворила національний колорит грузинської кухні, українські страви презентували студенти 32 групи, з особливостями американської культури знайомили студенти 37 групи.

     

Кожна група відповідально та творчо підготувалася до участі в ярмарку та самої презентації. Було дуже цікаво подивитися на декор, який обрали студенти для більш яскравого вираження своєї країни, а також костюми та, звичайно, розмаїття страв. Кожна група дуже гарно проявила себе, тому обрати переможця було важко. Попри все, перше місце отримала 32 група, яка показала свій український дух. Але інші групи також не зосталися без уваги і були нагороджені у наступних номінаціях: «Національний колорит», «Підприємливість», «Креативність», «Сервіс-клас».

Катерина Сацька,

студентка 31 групи

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com