• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

Крок за кроком до підприємництва

Друк
PDF

 

Інвестиції в знання

дають найбільший прибуток

(Б. Франклін)

Крок за кроком до підприємництва

 

У рамках тижня економіки в читальній залі коледжу відбулася зустріч студентів з начальником відділу економічного розвитку і торгівлі виконавчого комітету Лубенської міської ради Хакало І.В. та державним реєстратором сектору державної реєстрації Лубенської РДА Сергієнко Ю.М.

Мета заходу – це розширення економічного світогляду студентів, поглиблення знань з економіки, а сама тематика зустрічі була пов’язана з навчальним процесом.

 

У своєму виступі Ірина Василівна повідомила студентам, що у нашому місті працює 26 підприємств різних галузей, також виділила п’ятірку кращих. Провідні спеціалісти економічного напрямку беруть участь у різноманітних програмах, проектах. Це приємно чути, адже на кожному підприємстві працюють наші випускники.

Юлія Миколаївна підготувала присутнім цікаву презентацію на тему «Крок за кроком до підприємництва». Вона у своєму виступі зазначила, що підприємництво – це рушійна сила економіки,  саме підприємницька діяльність не йде на спад, а розвивається і є мотивом для професійної самореалізації, що надасть можливість здобути самостійність у майбутньому, отримати фінансову незалежність та добробут.

Алла Литовченко,

викладач економічних дисциплін

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com