• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

Екскурсія в м. Київ

Друк
PDF

 

Екскурсія – це чудовий спосіб поєднати інтелектуальний розвиток та цікавий відпочинок. Адже саме на виробництві та в музеях, під час відвідування визначних місць, здобувачі вищої освіти дізнаються багато нового, цікавого, візуалізують свої знання. Тому викладачами Кочергою Т.І. та Богдан В.С. 27 листопада 2019 року було проведено екскурсію в м. Київ.

 

Студенти відвідали ПрАТ «Оболонь». Під час проведення екскурсії екскурсовод розповіла про історію виникнення підприємства, шляхи його розвитку та успіху. Крім того,  студенти мали чудову нагоду побачити на власні очі етапи виробництва одного з напоїв компанії, його розлиття у пляшки та пакування для подальшого транспортування до споживачів. Найцікавішим для студентів було спостерігати, як за допомогою спеціального обладнання з маленьких пластмасових колб видуваються пляшки вмістом 2 літри.

 

У ході екскурсії студенти також побували на пішохідно-велосипедному скляному мосту, що з’єднує Володимирську гірку та Арку дружби народів. А також відвідали один з найпопулярніших київських музеїв – КП «Водно-інформаційний центр». Старовинна водонапірна башта ліфтом опустила нас під землю - і ми потрапили у казковий атракціон, де головна героїня - вода у всіх можливих проявах і видах. Величезні акваріуми, гігантський унітаз, моделі артезіанської свердловини та каналізаційного колектора. Тут студенти отримали цікаву та корисну інформацію.

Отже, екскурсія була пізнавальною та захоплюючою.

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com