• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

Методоб`єднання викладачів української мови

Друк
PDF

 

12 лютого на базі Лубенського медичного училища відбувся обласний етап Всеукраїнської олімпіади з української мови, учасниками якого стали 16 студентів навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації.

Поки студенти старанно виконували завдання олімпіади, було проведене заплановане засідання методичного об’єднання викладачів української мови ЗФПО І-ІІ рівнів акредитації. Захід відкрила голова методоб`єднання Ісакова В.С., яка підвела підсумки та скерувала роботу спілки на наступний семестр. Були обговорені питання ефективності впровадження ІКТ на заняттях української мови, заслуханий звіт про типові помилки на ЗНО 2019 року. Лубенський фінансово-економічний коледж на заході представила викладач Аліна Юрченко, яка підготувала презентацію електронного посібника з української мови (за професійним спрямуванням).

 

Після завершення часу на виконання роботи учасникам олімпіади організатори запропонували екскурсію до Лубенського краєзнавчого музею ім. Г. Стеллецького, де вони почули натхненну розповідь Марини Кононенко про літературні традиції Лубенщини.

 

За підсумками обласного етапу олімпіади І місце завоювала студентка Лубенського фінансово-економічного коледжу Запорожець Яна. Готувала студентку викладач української мови Юрченко Аліна. Наприкінці заходу голова методоб`єднання викладачів української мови відзначила усіх учасників та переможців дипломами та подяками.

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com