• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

Тиждень обліково-фінансових дисциплін

Друк
PDF

 

Від рівня професійної компетентності бухгалтера та фінансиста залежать оптимальність прийнятих рішень, правильність ведення бухгалтерського та податкового обліку і, відповідно, результативність господарської діяльності.

У нинішніх умовах актуальною є проблема підготовки фахівців бухгалтерського обліку та фінансів нової генерації, здатних ефективно працювати у швидкозмінних умовах.

З 26 по 30  жовтня 2020 року в коледжі було проведено тиждень обліково-фінансових дисциплін у дистанційному режимі з використанням програми Microsoft Teams. У рамках тижня для студентів І та ІІ курсу було проведено виховну годину «Моя професія сучасна і престижна», де було продемонстровано презентації, які розкрили суть, перспективність та особливості обраної професії, можливість кар’єрного росту.

 

 

Віртуальна виставка є новим, багатофункціональним інформаційним ресурсом, що надає широкому колу користувачів можливість ознайомитися з потрібною інформацією.

Віртуальна виставка,  що була проведена до тижня обліково-фінансових дисциплін, передбачала демонстрацію презентацій про проходження виробничої практики кращими студентами-випускниками 2020 року. Студенти та викладачі мали можливість переглянути презентації про підприємства м. Лубни та Лубенського району, їх основні види діяльності та фінансово-економічні показники.

 

  

 

Також студенти ІІ та ІІІ курсу презентували відеоролики на тему: «Чому ми обрали цю професію».

 

 

28 жовтня з використанням програми Skype, було проведено регіональну студентську науково-практичну Інтернет-конференцію на тему: «Сучасні тенденції розвитку бухгалтерського обліку  та оподаткування в Україні: глобальні виклики – управлінські рішення».

 

 

Отже, проведення тижня обліково-фінансових  дисциплін у дистанційному режимі відкрило нові можливості та джерела розвитку пізнавальних сил, здібностей, розвитку уяви студентів, сприяло активізації діяльності викладів, підвищенню ефективності навчальної та виховної роботи.

                                                                                                                                                                                              

 

Тетяна Кочерга, голова циклової комісії

обліково-фінансових дисциплін

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com