• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

Дуальна освіта: перші кроки до майбутньої професії

Друк
PDF

 

В рамках вивчення обліково-фінансових дисциплін здобувачі фахової передвищої освіти Відокремленого структурного підрозділу «Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж Полтавської державної аграрної академії» спеціальності 071 Облік і оподаткування, під керівництвом та за ініціативою викладача обліково-фінансових дисциплін, к.е.н., Кухти Катерини Олексіївни, прийняли участь у відкритій гостьовій лекції за участі золотого партнера проєкту «Агрокебети» - компанії Bayer.

Спікерка: Ольга Бігун, менеджерка з маркетингових програм                         ТОВ «Байєр».

Фінансування аграрного сектору – питання, як залучати обігові кошти, щоб досягнути успішного та ефективного результату?

Прикладом такого інструменту залучення обігових коштів є спільний продукт компанії Bayer в Україні та банку «Райффайзен Банк Аваль» - Програма «1% вексель Bayer». Дана програма діє вже протягом п’яти років, що свідчить про її дієвість.

Під час лекції спікерка Ольга Бігун, менеджерка з маркетингових програм ТОВ «Байєр», розповіла про особливості фінансування аграрної діяльності, існуючі варіанти фінансування та векселювання зокрема, а також – про пропозиції, які наразі існують на ринку та вже показали свою ефективність.

Також, здобувачі фахової передвищої освіти ознайомилися з одним найпопулярніших інструментів фінансування  - аграрна розписка (товарна, фінансова). Аграрна розписка як один із видів фінансування під заставу майбутнього врожаю поступово набирає популярності серед аграріїв.

  

«Байєр» – це міжнародна компанія, що працює в сферах охорони здоров'я та сільського господарства. Продукти й послуги компанії спрямовані на благо людей і покращення якості їхнього життя. «Байєр» дотримується принципів сталого розвитку та є соціально та етично відповідальною компанією.

методист коледжу, викладач

обліково-фінансових дисциплін

к.е.н. Кухта К.О.

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com