• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

Кращі практики реалізації міжнародної співпраці студентського самоврядування

Друк
PDF

              17 лютого відбулося онлайн-засідання Школи молодого лідера на тему: "Кращі практики реалізації міжнародної співпраці студентського самоврядування" за участі аграрних закладів освіти України.

Студенти із майже 100 закладів освіти обговорили питання співпраці з польськими колегами (ВСП "Заліщицький фаховий коледж ім. Є. Храпливого НАБІР України"), закладами освіти країн Євросоюзу (Бучацький коледж Подільського ДАТУ), актуальність медіаосвіти, сучасні підходи до вивчення іноземної мови (ВСП "Бережанський фаховий коледж НУБіП України), про значення знання іноземної мови у професійному становленні молодого  фахівця (ВСП "Технолого- економічний фаховий коледж Білоцерківського НАУ), співпраця Корпусу миру США із Мирогощанським аграрним коледжем.

 

До роботи Школи долучилося студентське самоврядування Берегівського та Івано-Франківського медичних коледжів, а також на онлайн-засіданні взяли участь і студенти Лубенського фінансово-економічного фахового коледжу.

Діяльність органів Студентської ради направлена на вдосконалення навчально-виховного процесу, підвищення якості навчання, захист соціально-економічних, творчих, духовних та інших інтересів студентства, зростання соціальної активності й відповідальності у студентської молоді. Таким чином, вони на своєму прикладі демонструють професійні та ефективні навички у досягненні цілей.

 

Студенти поділились своїм досвідом у вивченні іноземної мови, маленькими лайфхаками, які допоможуть краще запам’ятовувати інформацію. Завдяки поглибленим знанням мови їм пощастило взяти участь у програмі обміну студентами. Багато хто зміг подорожувати Європою, побувати у сім’ях та провести час з носіями мови. Студенти познайомились з місцевими особливостями, побували на заняттях у навчальних закладах, де зуміли знайти нові знайомства.

Серед іноземних мов англійська мова є мовою міжнародного спілкування. Сьогодні вона використовується в усіх сферах – бізнес, подорож, наука, навчання, інтернет, кіно.

Переважна більшість українців вивчає мову, бо це безпосередньо пов'язано з роботою і просуванням кар'єрними сходами.

У зв’язку з розширенням міжнародних контактів, у ході яких відбувається інтенсивний обмін професійно значущою інформацією, іноземна мова стала засобом спілкування фахівців різного профілю. Саме тому в нашій державі все більше уваги приділяється іноземній мові, яка є основою підготовки висококваліфікованих спеціалістів з урахуванням професійних потреб.

Чернишова Каміла, 27 група

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com