• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

Тиждень обліково-фінансових дисциплін

Друк
PDF

 

 Педагогічні працівники нашого навчального закладу створюють приємну атмосферу і для навчання, і для формування гармонійно розвиненої творчої особистості. Тому, традиційно, викладачі циклової комісії і студенти коледжу з 13 по 17 вересня 2021 провели  тиждень обліково-фінансових дисциплін. Кожен день був насичений заходами.

Відкрила тиждень виховна година для студентів І курсу «Моя професія сучасна і престижна». Нові грані професій бухгалтера і фінансиста представили студенти третього курсу. Вони розповіли про історію виникнення цих спеціальностей і перспективи працевлаштування за обраною професією у сучасному світі.

 

 

 

Свій рівень ерудованості, освіченості і спеціальних знань продемонстрували студенти ІІІ курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» у інтелектуальній грі «Що? Де? Коли». Гравці повинні мати широкий світогляд і цікавитися досягненнями сучасного суспільства. Для них важливо вміти швидко, оригінально думати. Питання для гри підготували викладачі, студенти і випускники коледжу. Питання містили всі необхідні факти і натяки для відповіді. Фінансисти показали високий рівень спеціальних знань, здатність логічно мислити і орієнтуватися у ситуації. Присутні на грі глядачі активно підтримували знавців, переживали за них. Музичну паузу провели студентки І курсу привітавши присутніх сучасними піснями. Перемога заслужено дісталася знавцям.

 

   

  

Навчання у коледжі цікаве, веселе і захопливе. Особливо, якщо воно проходить у вигляді новинки цього навчального року – квесту «Кращий по професії». Квест вирішили провести на подвір’ї коледжу, гарний настрій підтримували сонячна погода та музичний супровід.  У грі прийняли участь дві команди до складу яких увійшли студенти третього курсу спеціальності «Облік і оподаткування».

Викладачі циклової комісії ретельно продумали маршрут вигадали цікаві етапи з неординарними завданнями на обліково-фінансову тематику.  Студенти виконували завдання і переходили до наступної станції. Команди енергійно і дуже завзято переміщувались між станціями квесту, яких було вісім. Виконуючи цікаві завдання, учасники квесту демонстрували свої знання, вміння, кмітливість, швидкість реакції та уміння працювати у команді. Команди вдало виконали всі завдання, показали високий рівень підготовки, кмітливість та спритність.

 

 

 

Свої сподівання щодо майбутньої професії представили студенти другого курсу у конкурсі на кращий відеоролик «Робота моєї мрії!». Переможцями стали студенти 21 групи.

 

 

Тиждень був насичений подіями і враженнями. Переможці отримали грамоти і призи.

 

 

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com