• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

Науково-практична конференція за результатами виробничої практики

Друк
PDF

  

        Підготовка сучасного фахівця фінансово-економічного напрямку можлива лише на основі комплексного поєднання науково-теоретичного і практичного навчання. Заключним етапом практичної підготовки майбутнього спеціаліста є виробнича  практика, яка  безпосередньо пов’язана з подальшою професійною діяльністю здобувачів освіти та має на меті набуття вмінь і способів організації фахової підготовки, формування загальних та спеціальних компетентностей.

   

 

24 травня у коледжі відбулася підсумкова науково-практична конференція за результатами проходження виробничої практики. Учасниками конференції були здобувачі освіти 3 курсу всіх спеціальностей та викладачі профілюючих дисциплін – Валентина Грабенко, Юлія Пшенична, Наталія  Слєпцова, Вікторія Пономаренко.

На конференцію  були запрошені стейкхолдери - представники установ та організацій  (керівників служб та підрозділів підприємницьких структур):

Логвин Любов Миколаївна – начальник відділу соціально-економічного розвитку  території, екології  Лубенської РДА;   Букало Інна Анатоліївна – провідний бухгалтер відокремленого підрозділу «Лубенський верстатобудівний завод»  Публічного акціонерного товариства  «МОТОР СІЧ»;  Ліхтанська Людмила Григорівна – завідуюча одного з магазинів торгівельної мережі «Хвилинка»;  Прохоренко Тетяна Миколаївна – головний бухгалтер  ВСП «ЛФЕФК  ПДАУ».

   

 

У ході конференції обговорювалися актуальні питання та проблеми розвитку банківської системи, казначейської сфери, агропромислового виробництва  та  комерційної  діяльності.

         З доповідями виступили студенти 3-го курсу – Альона Шевченко, Валентина Зозуля, Іван Мороз, Юлія Супруненко, Андрій Журман, Марічка Лисенко, Анастасія Трошина.  Доповідачі розкрили особливості роботи на практиці; проаналізували показники виробничо-фінансової діяльності підприємств, що стали базами для проходження практики; обґрунтували змістовні висновки та надали свої пропозиції для перспективного розвитку установ та організацій.

   

У заключному слові представники організаційних структур побажали випускникам відмінних оцінок при складанні атестації, творчих злетів і успіхів у подальшій професійній діяльності, миру та здійснення мрій в особистому житті.

Дякуємо стейкхолдерам за співпрацю з нашим закладом освіти в організації  якісної  практичної  підготовки  студентів !!!

 

 

Завідувач навчально-методичного кабінету   Юлія Пшенична

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com