• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

Захист України – це актуально і почесно

Друк
PDF

  

31 травня 2023 року на заняття з дисципліни “Захист України” був запрошений почесний гість – полковник у відставці Химич Петро Степанович, який 13 років пропрацював учителем “Захисту України” в ЗОШ №2, а зараз гідно виконує громадянський обов’язок у лавах територіальної оборони Лубенщини.

 

Головна мета вивчення дисципліни “Захист України” – розвиток особистості студентів, формування їх здоров’язбережної та життєзбереженої компетентностей, готовності до захисту Вітчизни та дій в умовах надзвичайних ситуацій. Завдання курсу, перш за все, ґрунтується на теоретичних засадах практичної підготовки молоді до захисту життя й здоров’я, гарантування особистої безпеки та безпеки людей у надзвичайних ситуаціях мирного і воєнного часу.

 

Петро Степанович у цікавій і доступній формі познайомив студентів з різними типами гранат, мін, розтяжок, які зустрічаються під час воєнних дій та на окупованих територіях. Здобувачі освіти мали змогу ознайомитись із сучасною зброєю. Першокурсники подякували Петру Степановичу за активну життєву позицію, почуття гумору, військово-патріотичне виховання, за батьківське ставлення, щирі побажання і цікаву розповідь. Вдячні студенти подарували гостю квіти та зробили загальне фото на добру пам'ять. Зустріч провели викладачі Євгеній Станіславович Сало та Людмила Іванівна Крят.

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com