• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

Студентське самоврядування як невід’ємна складова демократизації фахової передвищої освіти

Друк
PDF

        Сучасний стан розвитку нашої країни потребує подальшої демократизації всіх сфер життєдіяльності суспільства. Особливої уваги вимагає  фахова передвища освіта, адже студентство є виразником громадської думки, запорукою успішного становлення громадянського суспільства. Тому активна позиція студентів щодо життя закладу освіти, вироблення навичок  працювати  в команді впливають  на успішність  коледжу в цілому. Значну роль у відстоюванні прав та інтересів здобувачів освіти, вихованні їх лідерських якостей, організації змістовного дозвілля молоді відіграє  студентське  самоврядування.          

Так 19 березня 2024 року, згідно з Планом засідань педагогічної ради коледжу, заслухано доповідь Голови студентського самоврядування Ступки Владислава на тему «Студентське самоврядування як невід’ємна складова демократизації фахової передвищої освіти, розширення його функцій та напрямків діяльності". 

    

 

       Отже, надзвичайно  важливо те, що студенти мають право висловлювати свою думку і бути почутими, брати участь у прийнятті рішень, що стосуються їх життя.  І сьогодні, коли увесь світ дивиться на Україну,  студенти не стоять осторонь.  Вони виконують свої обов'язки і з кожним днем намагаються  допомогти  наблизити  нашу  Перемогу!

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com