• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

Факультету обліку та фінансів ПДАУ - 25 років!

Друк
PDF

          В рамках тижня факультету обліку та фінансів ПДАУ 20 березня 2024 р. був організований круглий стіл для студентів коледжів на тему: «Бухгалтерський облік: сучасний погляд на господарські процеси» та лекція- конференція банкірів-практиків на тему: «Досвід диджиталізації в банківській діяльності».

Студенти ВСП «Лубенський фінансово – економічний фаховий коледж ПДАУ» теж мали можливість приєднатися до цих заходів. Участь в круглому столі надала студентам можливість отримати унікальний інсайт в сучасні підходи до бухгалтерського обліку та розуміння господарських процесів.

 

Лекція-конференція банкірів-практиків була дуже актуальною, особливо в контексті швидкозмінного світу фінансів і технологій. Вона надала студентам можливість ознайомитися зі сучасними тенденціями в банківській сфері та відкриває нові горизонти щодо використання цифрових технологій у банкінгу.

 

       Участь у таких заходах допоможе студентам розширити свої знання, отримати нові ідеї та погляди на світ фінансів та обліку, а також збагатить їх досвідом інтерактивного спілкування з фахівцями та практиками відповідних галузей.

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com