• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

Зустрічали у коледжі весну

Друк
PDF

          Весна – особлива пора року. Це час пробудження всього живого та розквіту природи. Березень — перший місяць весни. У березні народжується все прекрасне. З приходом весни оживають луки, ліси, поля, заквітчується земля. Щороку, коли сонце виходить на весняну орбіту, від подиху теплих вітрів зацвітають проліски, ми відзначаємо свято весни, надії та любові. 

21 березня 2024 року у ВСП «Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж ПДАУ» відбувся захід, присвячений приходу весни.  Наші артисти дивували глядачів своїми запальними піснями та танцями, декламуванням  віршів та неперевершеним своїм артистизмом.  Почесними гостями на святі були учні Української класичної гімназії та гімназії «ПРОСВІТ» ЛМР. 

Захід розпочали наші неповторні ведучі. Весна завжди асоціюється з жінкою, тому зі сцени постійно лунали найщиріші та найтепліші слова привітань на адресу жіночої половини нашого коледжу. Захід пройшов у затишній атмосфері. Приємним подарунком став для всіх танець у виконанні хлопців. А з яким захопленням всі аплодували нашому дівочому вокальному ансамблю! Пісня «Добрий ранок, Україно» у виконанні нашого чарівного дуету запала в душу кожному глядачеві.  

 

         Ми всіх вітаємо з приходом весни,  адже це мабуть найкраща, найприємніша і найбільш надихаюча пора року для кожного з нас. У цей час розквітає не лише природа, але й самі люди. Це пора любові, нових звершень і можливості переосмислити багато з тих речей, які для нас по-справжньому важливі. Щиро віримо, що ця весна принесе нам ПЕРЕМОГУ і ми будемо мріяти, любити, навчатись під мирним небом!

 

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com