• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

Вітальне слово директора

Друк
PDF

 

Радо вітаю всіх відвідувачів сайту Відокремленого структурного підрозділу "Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж Полтавського державного аграрного університету"!

 

Саме тут ви можете знайти всю необхідну інформацію про життя нашої коледжанської  родини, тримати руку на пульсі серцебиття студентської громади!

До вашої уваги цікава, насичена подіями історія навчального закладу, яка нараховує вже понад 75 років. Золотими літерами вписані імена наших видатних випускників не лише до літопису Лубенщини, але і всієї України. Серед  них керівники фінансових установ, підприємці, державні та громадські діячі.

 

Та не лише минулою славою живе коледж. Стрічка новин, яка постійно оновлюється, ознайомить вас із сучасним життям студентів та викладачів, нашими перемогами та досягненнями, цікавими заходами, що проводяться в навчальному закладі.

 

 

Для вступників сайт надає найрізноманітнішу інформацію про умови вступу, перебіг вступної кампанії, результати іспитів.

Наш навчальний заклад забезпечує студентів гуртожитком, має сучасну матеріально-технічну базу та творчий викладацький колектив, до якого входять  викладачі вищої категорії, викладачі-методисти, старші викладачі, відмінники освіти України та відмінники аграрної освіти та науки.

Використовуючи сучасні технології та методики resident навчання, надаючи ґрунтовну практичну підготовку, ми прагнемо, щоб наші випускники впевнено почувалися в реаліях професійного життя та успішно адаптувалися на ринку праці.

Співпраця з Полтавським державним аграрним університетом дає нашим випускникам чималі преференції при вступі до навчального закладу.

Шановні вступники, диплом Відокремленого структурного підрозділу "Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж Полтавського державного аграрного університету" – це успішний старт у вашому професійному житті!

 

З повагою
директор коледжу,

відмінник аграрної освіти та науки,

викладач-методист, спеціаліст вищої категорії Тетяна Орошан

 

 

 

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com