• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

Науково-практична конференція

Друк
PDF

 За результатами проходження переддипломної практики студентами ІІІ курсу у нашому навчальному закладі була проведена науково-практична конференція, яка проводилася окремо для студентів спеціальностей  «Бухгалтерський облік», «Фінанси і кредит» та для студентів спеціальностей «Економіка підприємства», «Комерційна діяльність». На конференцію були запрошені студенти випускних груп та студенти ІІ курсу для обміну досвідом щодо проходження виробничої практики. З метою ефективності проведення конференції та прозорості отриманих результатів, на конференцію були запрошені керівники та спеціалісти фінансових установ інших підприємств – баз проходження практики.

  

         За спеціальностями «Бухгалтерський облік» та «Фінанси і кредит» з презентаціями своїх робіт виступили  Тамара Каріна (31 група), Овчаренко Ангеліна «31 група»,  Квасов Олександр (30 група), Логвін Каріна (30 група), Бут Юлія (32 група), Заїченко Яна (32 група).

         По закінченню презентацій студентів виступили начальник управління ДКС у Лубенському районі Жовнір І.М., головний бухгалтер ЛВБЗ «Мотор Січ» Прохорова С.В. та провідний бухгалтер ПАТ «Лубнифарм» Нестеренко Л.І., які звернули увагу на достатню теоретичну підготовку студентів та обмінялись досвідом практичної роботи.

  

         За спеціальностями «Економіка підприємства» та «Комерційна діяльність» з презентаціями робіт виступили Маркіна Анастасія (37 група), Хоменко Тамара (37 група), Сацька Таміла (39 група), Пєшков Ярослав (39 група).

 По закінченню презентацій цих студентів виступили фізичні особи підприємці: власник дизайн-студії Шумик С.Ю, власник магазину роздрібної торгівельної мережі Больбот В.Г., які звернули увагу на необхідність практичної підготовки студенів з метою підготовки найкращих фахівців для виробництва.

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com