• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

«Красиве і корисне»

Друк
PDF

В передмісті Києва ми зупинилися,щоб побувати на велетенському заводі «Кока-кола», площа якого вражає своїми розмірами. Його виробничі приміщення розташовані на декількох гектарах землі. На території заводу навіть є музейна кімната. Цікаву і захоплюючу «подорож» у світ виробництва всесвітньовідомого напою провів для нас екскурсовод компанії. Ми побували в цехах, де розливається напій, який потім потрапляє на полиці магазинів. Цей завод є одним із найвідоміших не тільки в Україні, а й у Європі. В асортименті продукції «Кока-кола» є не тільки солодкі напої, а й соки та мінеральні води. На завершення екскурсії нас пригостили продукцією виробництва.

 

Після цікавої розповіді про завод «Кока-кола», ми відвідали Києво - Печерську Лавру - одне із найбільш цікавих та важливих місць, рекомендованих гостям Києва для відвідання. Тут розташовані старовинні храми та споруди, про які складають легенди і розповідають дивовижні історії. Це Троїцька Надбрамна церква, храм Всіх Святих, Велика Лаврська дзвіниця і, звичайно ж, Успенський собор - головний діючий храм Лаври, а також безліч інших будівель.У Києво-Печерській Лаврі є чудовий оглядовий майданчик. Тут ми захоплювалися панорамами міста, а також видами діючого монастиря. Саме сюди, на територію Нижньої, або монастирської Лаври, відправляються відвідувачі після екскурсії по заповіднику.Назва лаври «Печерська» походить від слова «печери», бо саме у печерах на її території оселялись перші монахи. Ми відвідали ближні печери Києво-Печерської Лаври. Саметут покояться мощі преподобних ченців Печерських. До них прямують звідусіль, щоб побачити на власні очі диво Господнє, або ж, за словами скептиків, загадку науки. У печерах також є мироточиві глави, підземні храми, келії ченців-затворників.Після відвідування печер ,ми спуститилися до святих джерел, щоб випити освяченої води. Вода приємна на смак, прохолодна, чиста. Джерела знаходяться поруч із чарівним садом троянд. Про Києво-Печерську Лавру багато усього сказано та написано. Але одних лише слів не вистачить, щоб передати те відчуття благодаті, умиротворення і внутрішнього комфорту, яке охоплює Вас у цієї святині.

Ну а як же відвідати Київ і не побувати на Хрещатику? Отже після перебування у Києво-Печерській Лаврі ми поїхали на Хрещатик. Прогулянка по вулиці того літнього дня надовго запам’яталася нам.

Від імені студентів 10, 12 групи ми хочемо подякувати нашим викладачам за організацію поїздки до Києва.

 

Дудник Юлія і Василенко Анастасія

Студентки 10 групи

 

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com