• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

Лубни святкові

Друк
PDF

         Осінньою негодою, дрібним дощиком та поривчастим вітром запам’ятається багатьом лубенцям День міста.

          Але студентство – народ незламний, не залякати нас мжичкою з неба,  коли поряд друзі та колеги, а простір сяє від усміхнених облич.

          Покладання квітів до пам’ятних знаків – це традиційні урочистості, якими у п’ятницю розпочалося відзначення головного міського свята. Студенти І курсу Лубенського фінансово – економічного коледжу ПДАА разом з викладачами  Литовченко А.Г. та Бибиком Ю.А. віддали шану героїчним захисникам міста над Сулою.

 

          Суботній ранок розквітнув барвами парасольок. Під бадьорі звуки духового оркестру, у супроводі юних мажореток святкова колона рушила від ринкової площі до Володимирського майдану, де відбувся урочистий мітинг. У святковій ході під гордими прапорами коледжу взяли участь студенти ІІ курсу  та їхні куратори.

          Але найбільше ми готувалися до ярмарку – продажу у центральному парку. Величезна подяка студентам-комерсантам (12,29,39 груп), які гідно представили наш навчальний заклад. Разом із викладачами Пономаренко В.О., Литовченко А.Г., Колісніченко Н.М. вони проявили таланти маркетингу за найнесприятливіших погодних умов. Фотозона, прикрашена осінніми квітами та фруктами, імпровізоване кафе, лотерея (до речі, безпрограшна), побажання – гадання для всіх гостей, смачний чай з медом, найсвіжіші пиріжки, живі мелодії акордеону талановитої Стеценко Юлії, профорієнтаційний куточок – все це приваблювало і молодше, і старше покоління лубенців.

 

          Любе наше місто, сивочолі Лубни, віншуємо ще багато років процвітання та нев’янучої краси. Нехай ніколи негода не псує настрою славним лубенцям! 

 

 

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com