• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

Тиждень бухгалтерсько-фінансових дисциплін

Друк
PDF

  

З 11 по 15 грудня 2017 року в коледжі проводився тиждень з бухгалтерсько-фінансових дисциплін.

У рамках тижня викладачем Семченко О.В. було проведено виховну годину для студентів І-го курсу на тему: «Моя професія сучасна і престижна». На виховній годині студенти дізналися, яка важлива обрана ними професія, адже розвинута і ефективно організована бухгалтерська справа є одним з невід’ємних елементів економіки. Без бухгалтера не обходиться жодне підприємство, цей спеціаліст входить до числа найбільш затребуваних на ринку праці.

 

Важливе значення в процесі навчання мають зустрічі студентів з працівниками реальних підприємств та фінансових служб. Тому протягом тижня обліково-фінансових дисциплін завідувач навчально-виробничою практикою Шевчик В.П. організувала зустріч студентів ІІІ-го курсу з представниками Лубенської ОДПІ та Управління соціального захисту населення.

Викладачами Слєпцовою Н.В. та Кочергою Т.І. було проведено олімпіаду для студентів ІІІ-го курсу. Переможцями стали: Конкін Дмитро – 1-ше місце, Вранчан Катерина – 2-ге місце та Горобець Наталія – 3-тє місце. Переможці були нагороджені грамотами.

 

Багато хто вважає роботу бухгалтера рутинною і нудною. Суцільні цифри, постійно повторювані операції, відсутність творчості.  Але так думають ті, хто по справжньому не знайомі з цією професією. Скільки всього цікавого можна дізнатися про неї?... Саме це довели викладачі Кочерга Т.І. та Кочура Л.В., провівши інтелектуальну гру «Що? Де? Коли?». Ця гра показала, що бухгалтерський облік    надзвичайно цікава і потрібна наука, але  висококваліфікований спеціаліст повинен бути всебічно обізнаний. Всі глядачі раділи перемозі команди, капітаном якої була Гладун Наталія студентка 32 групи. За свою активність на грі вона одержала статуетку сови – символ мудрості. Всі члени команди за перемогу були нагороджені грамотами та подарунками від газети «Все про бухгалтерський облік».

 

На завершення тижня бухгалтерсько-фінансових дисциплін було проведено фотоконкурс «Я – сучасний спеціаліст».

Отже, проведення тижня циклової комісії бухгалтерсько-фінансових дисциплін  спрямоване на підвищення якості підготовки студентів за обраною спеціальністю, допомагає студентам поглибити знання з основних понять спеціальних дисциплін, розвиває інтелектуальні здібності.

 

Кочерга Тетяна 

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com