• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

На крилах кохання

Друк
PDF

 

Вже за доброю традицією вся наша коледжанська родина саме у цю пору збирається разом, щоб відсвяткувати одне з найпрекрасніших та найромантичніших свят - День Святого Валентина. Це свято любові - найкращого почуття, яке окрилює, дає сили і натхнення, радість і можливість відчути себе по-справжньому щасливою і потрібною людиною.

  

В актовій залі коледжу відбулася святково-конкурсна програма, в якій взяли участь пари студентів з кожної групи третього курсу. А саме: Куксань Богдан і Стеценко Юлія, Гайдай Ігор і Макаренко Анастасія, Панченко Вадим  і Горбунова Ірина, Даценко Денис і Головко Євгенія, Козоріз Костянтин і Ляшко Юлія.

Оцінювало виступи учасників справедливе і чесне журі: Дзюба С. М., Богдан В.С., Кокозій О., та голова журі  - Литвиненко С.В.

    

 Учасники святкової програми взяли участь у дуже цікавих конкурсах. Спочатку наші пари продемонстрували себе в образах відомих героїв.  Тож на сцені були представлені: Принц і Попелюшка, Д’Артаньян і Констанція, Рада і Зобар, Лукаш і Мавка, Вакула і Оксана.

Наступним завданням було відповідно до певного кольору назвати відому географічну назву, щось з історії, літератури або відому назву чи фразу. Далі учасники мали називати видатних особистостей з тим іменем, яке дісталося кожній з пар. Чергове завдання було найромантичнішим, адже задача хлопців була зробити найкращу валентинку для своєї дівчини. І на завершення відбувся творчий конкурс. Наші пари продемонстрували завдання, до якого вони готувалися.

Тож з упевненістю можна сказати, що всі учасники виступили гідно: проявили розум, креативність, винахідливість, кмітливість і великий талант. Вони чесно і достойно змагалися у конкурсах і виконували всі завдання. В результаті здобули перемогу у таких номінаціях: "Креативність" - Даценко Д. і Головко Є., " Артистичність " - Козоріз К. і    Ляшко Ю., "Романтики почуттів" - Гайдай І. і Макаренко А., "Національний колорит" - Куксань Б. і Стеценко Ю., а головний титул - "Валентин і Валентина" здобули Панченко В. і Горбунова І. Щиро вітаємо переможців!

А ще приємним доповненням свята стали прекрасні вокальні  виступи Стадніченко Вікторії, Мироненко Діани, Перетятько Аліни, Можчіль Карини, Борисової Руслани, танцювальні номери у виконанні студенток Мошури Аліни та Філатової Катерини. Справжнім подарунком до свята став колектив спортивного бального танцю «Стиль».

Неперевершеними ведучими заходу були Хлистун Олексій та Нагорна Вікторія.

Ми щиро вдячні організаторам свята  - викладачам англійської мови Грисюк А.О.,Кривець Ю.О. викладачу ващенко О.Г. за проведене свято. Адже всі присутні отримали багато приємних вражень та емоцій.

Романенко Олена, студентка 37 групи.

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com