• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

Поїздка на міжнародну виставку

Друк
PDF

 

23 лютого студенти коледжу побували в місті Києві, а саме відвідали аграрну виставку «Агро-Весна 2018» в рамках проведення IV дня молодого спеціаліста «Твій професійний старт». Окрім виставки сільськогосподарської техніки, ми відвідали конференцію,  під час якої різні підприємства, які мають зв’язок з аграрною сферою  діяльності, представляли свої фірми та запрошували для  роботи та для  проходження виробничої практики студентів різних спеціальностей. Так, представник компанії ED&F Man Ukraine Оксана Товстолог розповіла, що їх компанія заснована в 1786 році, працює з 60 країнами світу, в Україні вона почала розвиватися з 2007 року в місті Миколаєві. Ця компанія є одним з найбільших експортерів цукру в Україні, а з недавнього часу вони почали вирощувати інші сільськогосподарські культури. Представник фірми також повідомила що вони радо приймуть нових працівників, навіть якщо вони не мають досвіду роботи та повністю відкриті для співпраці з студентами.

Лісов Олександр, HR-директор компанії ТОВ «Імперія-Агро», розповів про перспективи роботи в їх компанії, гарні умови праці, які вони пропонують своїм працівникам, насамперед, вони пропонують роботу студентам в будь-якому з їх 23 представництв в Україні.

Також себе презентували такі компанії як: Торговий Дім «Ензим-Агро»,  який має дуже розгалужену мережу підрозділів, пов’язаних з аграрною сферою; компанія «Хімагромаркетинг», що спеціалізується на виробництві засобів захисту рослин, насіння, мікродобрив. ТОВ «Тайтен Машинері  Україна» спеціалізується на виробництві сільськогосподарської техніки,  а з недавніх пір почало виробляти будівельну техніку.

 

Олександр Гайдай, аналітик компанії AgrsiLab та куратор навчального проекту AgriStart, розповів, як навчають молодих спеціалістів, велику кількість навчального процесу займають не лише лекції, а й різні тренінги та безпосередньо практика на полях, що є найбільш вагомим в розвитку та рівні знань та умінь студентів, а також в їх подальшому працевлаштуванні.

Панасюк Іванна – менеджер проекту AgroPortal.ua – представила переможців конкурсу «Краща аграрна практика». Ними стали в 2016 році  - Сергій Карлов, який вже пройшов стажування в Німеччині та охоче з нами поділився своїм закордонним досвідом, та переможець конкурсу в 2017 році Альона Заславська.

 

Компанія «Danon» та журнал «Agroexpert» провели розіграш призів.

Після конференції ми мали можливість побувати безпосередньо на сільськогосподарській виставці, де були представлені різноманітні види сільськогосподарської техніки та різні види насіння рослин, які були запропоновані найкращими компаніями нашої країни.

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com