• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

Участь в заключному етапі огляду-конкурсу на кращу організацію роботи лабораторії «Навчальна бухгалтерія» серед аграрних технікумів і коледжів

Друк
PDF

 

Однією з ключових ланок у підвищенні якості підготовки молодших спеціалістів-бухгалтерів є робота лабораторії «Навчальна бухгалтерія». Адже вона забезпечує взаємозв'язок теоретичного і прак­тичного навчання: поглиблення та систематизація знань студентів шляхом вирішення виробничо-ситуаційних проблем, формування та розвиток практичних умінь і навичок, необхідних для здійснення професійної діяльності. Наш коледж взяв участь у регіональному етапі конкурсу на кращу організацію роботи лабораторії «Навчальна бухгалтерія» та переміг, зайнявши І-ше місце.

 

22 березня на базі НМЦ «Агроосвіта»  відбувся заключний етап огляду-конкурсу на кращу організацію роботи лабораторії «Навчальна бухгалтерія» зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування» серед аграрних технікумів і коледжів.

 

Загалом, огляд-конкурс проводився з метою аналізу стану сучасної практичної підготовки студентів в аграрних технікумах і коледжах зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування», забезпечення сучасними інноваційними підходами в практичній підготовці студентів, впровадження нових форм  і методів у процес набуття майбутніми фахівцями професійних умінь і навичок, виявлення та поширення кращого педагогічного досвіду проведення навчальної практики.

 

Наш Лубенський фінансово-економічний коледж ПДАА здобув перемогу в номінації: “Інноваційні підходи в організації практичної підготовки студентів спеціальності “Облік і оподаткування”.

 

Ми вдячні всім викладачам та студентам нашого коледжу за допомогу в підготовці матеріалів до участі в цьому конкурсі.

 

 

 

 

 

Зав. лабораторії «Навчальна бухгалтерія»

 

Т.І. Кочерга

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com