• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

Участь у V науково-практичній конференції «Вивчення іноземної мови – унікальна можливість для професійного зростання»

Друк
PDF

  

Англійська мова – це мова інформаційного віку. Україна вступає у світову спільноту і вивчення англійської мови з метою спілкування є особливо важливим. А вміння володіти діловою англійською мовою особливо необхідне для професійного зростання.

         Саме це стало основою V науково – практичної конференції «Вивчення іноземної мови – унікальна можливість для професійного зростання», організованої  Радою директорів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Полтавської області та Полтавським базовим медичним коледжем. Наукові керівники та студенти Полтавщини вдячні організаторам цього заходу, адже виступаючи з доповіддю і слухаючи інших, розумієш, наскільки важливо у наш час досконало володіти англійською мовою.

         Від Лубенського фінансово-економічного коледжу участь у V науково-студентській конференції взяли викладач англійської мови Грисюк А.О. та студент ІІІ- го курсу Козюпа Богдан. Тема доповіді мала  назву: «Англійська мова – важлива ознака компетентного фахівця». Учасники конференції отримали  сертифікати.

 

         Ми бажаємо успіху всім, хто вивчає чи буде вивчати іноземну мову, адже її знання дає можливість диференціювати  себе на ринку праці, шукати і отримувати можливості працевлаштування і професійного зростання.

 

Антоніна Грисюк,

викладач  англійської  мови

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com