• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

Науково-практична конференція за результатами виробничої практики студентів ІІІ курс

Друк
PDF

 

30 травня 2018 року в Лубенському фінансово-економічному коледжі Полтавської державної аграрної академії  була проведена науково-практична конференція за результатами виробничої практики студентів ІІІ курсу.

  

Участь у конференції взяли завідувач навчально - виробничої практики коледжу Шевчик В.П., голови циклових комісій, провідні викладачі, а також були запрошені:

·       Логвин Л.М. - заступник начальника управління агропромислового і економічного розвитку, торгівлі, транспорту та залучення інвестицій Лубенської райдержадміністрації;

·       Прохорова Світлана Миколаївна – головний бухгалтер Лубенського верстато – будівельного заводу « Мотор – Січ»;

·       Нестеренко Л.І. провідний бухгалтер ПАТ «Лубни – фарм».

Серед присутніх були кращі студенти ІІІ курсу всіх спеціальностей коледжу.

Доповідачами на конференції з доповідями виступили:

1) Савченко Олександр (32 група) – тема «Фінансовий облік продукції , одержаної від урожаю» на матеріалах ТОВ «ПКЗ - Агро». Керівник Кочура Л.В.

2) Романенко Олена (37 група) – тема «Планування та організація фінансових результатів від реалізації продукції» на матеріалах ТОВ «Стоколок», с.Висачки, Лубенського району, Полтавської області. Керівник Бойко Л.А.

3) Децюра Таміла (31 група) – тема «Фінансовий облік надходження основних засобів» на матеріалах ТОВ «Райз – Схід» Лубенського району. Керівник Мойсеєнко В.Ю.

4) Котік Едуард  (39 група) – тема «Дослідження ефективності мерчандайзингу» на матеріалах ТОВ «АТБ - Маркет» м. Лубни. Керівник Пономаренко В.О.

5) Ляшко Юлія (30 група) - тема «Банківські операції з платіжними картками на матеріалах ПАТ КБ «Приват банк» Керівник Кочерга Т.І.

Після цікавих та змістовних доповідей студентів присутні обговорили результати проходження виробничої практики, студенти поділилися своїм баченням і  проблемами, з якими довелося зіткнутися при одержанні  необхідної документації та збору даних про виробничо-фінансову діяльність підприємницьких структур, а також  висловили свої пропозиції щодо удосконалення баз та програми практики.

  

Запрошені представники з виробництва подякували викладачам та студентам за плідну співпрацю з навчальним закладом, за підготовку креативних та кваліфікованих спеціалістів, які здатні  працювати у різних організаційно – правових структурах підприємств. Студентам побажали успіхів при складанні державного іспиту та у майбутній професійній діяльності.

 

 

 

 

     

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com