• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

Випуск - 2018

Друк
PDF

 

29 червня у кінотеатрі «Київська Русь» відбулося свято – випуск студентів нашого навчального закладу. Воно  залишиться в пам’яті кожного, хто був присутній у цей урочистий день! Емоції, які панували цього дня, були водночас радісним і сумними, адже для випускників це завершення одного етапу в житті і перехід до іншого.

 

У дружньому колі зібралися студенти, викладачі, батьки та запрошені гості. Теплими словами привітала випускників і побажала їм успіху директор коледжу Орошан Т.А. До її привітань приєдналися  гості: Настенко Г.І., начальник управління агропромислового і економічного розвитку, торгівлі, транспорту та залучення інвестицій Лубенської райдержадміністрації; Дорогань – Писаренко Л.О., декан факультету обліку та фінансів, кандидат економічних наук, доцент, професор кафедри економічної теорії та економічних досліджень; Галич О.А., декан факультету економіки та менеджменту, кандидат економічних наук, доцент та міський голова  Грицаєнко О.П. Також звернулися до своїх вихованців  куратори: Ісаєнко В.В.(30 група), Ващенко О.Г. (31 група), Мойсеєнко В.Ю. (32 група), Пшенична Ю.С. (37 група), Барінова В.І. (39 група)

  

Напевно, всі студенти чекають того дня, коли отримають омріяні дипломи.  І ось для наших випускників ця мрія стала реальністю. Чимало випускників отримало дипломи з відзнакою, що є свідченням того, що наш навчальний заклад випускає висококваліфікованих спеціалістів.

Під час святкового концерту випускники подарували усім присутнім чудові емоції радості та водночас легкого смутку від прощання з навчальним закладом. Окрасою свята були номери у виконанні Стадніченко Вікторії, Куксаня Богдана та Стеценко Юлії, Нагорної Вікторії та дуету Дарини Усик з татом. Протягом цього свята ведучими були Хлистун Олексій, Стеценко Юлія, Нагорна Вікторія та Гайдай Ігор.

          Подарунком для педагогічного та студентського колективів стало щедре вітання доктора медичних наук, професора, заслуженого діяча науки і техніки України, народного депутата України – Іщейкіна К.С. та його помічника Аранчія Д. С.

Випускне свято завершилося прощальним вальсом.

Ми бажаємо випускникам щасливого майбутнього. Двері рідного коледжу завжди відкриті для вас!

 

Студентки (20-22 групи) Дудник Юлія та Василенко Анастасія

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com