• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

Тиждень циклової комісії економічно – комерційних дисциплін

Друк
PDF

 

 

         З 19.11 по 23.11.2018 року в стінах Лубенського фінансово – економічного коледжу Полтавської державної аграрної академії проводився тиждень економічно – комерційних дисциплін. Кожен день був насичений заходами. Зокрема, в понеділок, 19 листопада для студентів І і ІІ курсів була проведена виховна година на тему «Моя професія – сучасна і престижна» та розпочав свій флешмоб конкурс «7 економічних чудес Полтавщини». Кращою було визнано роботу студентів 12 групи. У вівторок 20 листопада було проведено фестиваль «Економічний ярмарок» де взяли участь студенти 21, 30,31,37 і 39 груп. Всі учасники фестивалю були нагороджені грамотами та подарунками. Відповідальною за організацію цих заходів була викладач економічних дисциплін Богдан В.С.

 

21 листопада було проведено конкурсно – розважальну програму «Хто зверху?». Участь у грі взяли дві команди –  студенти і студентки ІІ і ІІІ курсів. Перемогу вибороли збірна дівчат коледжу. За організацію проведення цього заходу відповідала Бойко Л.А. та допомогу в організації надали викладачі комісії Пономаренко В.О. та Ісаєнко В.В.

 

У четвер 22 листопада закінчився конкурс в Instagram «Фото на фоні банера», переможницею стала студентка 11 групи Ковтун Владислава.

Після проведення всіх запланованих заходів відбулося підсумкове засідання циклової комісії.

Бойко Л.А. – голова циклової комісії економічно – комерційних дисциплін.

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com