• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

Казкове свято

Друк
PDF

  

Новий рік – одне з найпрекрасніших та найвеселіших свят. Його з нетерпінням чекають не тільки діти, а й дорослі. Адже казкова атмосфера захоплює кожного. А для студентів наближення новорічних свят означає не лише красуню ялинку, подарунки, сніг, а й закінчення сесії та зимові канікули.

  

От і наша студентська родина відзначила це свято у стінах актового залу коледжу. На новорічне дійство завітали викладачі і студенти навчального закладу. Головними героями дійства були, звичайно, Дід Мороз і Снігуронька, вони привітали присутніх зі святом. До побажань приєдналась і директор коледжу Орошан Тетяна Анатоліївна. У концертній програмі звучали традиційні українські щедрівки, знайомі кожному з дитинства. Протягом свята також линули пісні у майстерному виконанні Стародубцевої Інни, Перетятько Аліни, Можчіль Карини, Даценко Анастасії, Плахотніченка Вадима. Захоплювали глядачів і танцювальні номери.  Підготували цю новорічну казку викладачі Кочерга Т. І. та Богдан В. С.

  

 Тож нехай в цей Новий рік здійснюються всі мрії і побажання. Нехай рік буде наповнений тільки хорошими подіями, приємними зустрічами та чудовим настроєм.

  

Дудник Юлія, студентка 30 групи

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com