• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

Весна скликає друзів

Друк
PDF

 

Весна – пора, яка зачаровує з перших днів і приносить чудовий настрій. Адже пробуджується  природа, а разом з нею відкриваються нові таланти. 28 березня у стінах нашого навчального закладу відбулося традиційне свято – обласний міжвузівський мистецький фестиваль-конкурс «Студентська весна», що відлунює в серцях кожного: від студентів до викладачів. І варто хоча б один раз стати частиною його, щоб зрозуміти, що вороття не буде, бо він буде притягувати до себе кожного року.

Наша студентська родина також має таланти, які варто показати. Отож, першим свій творчий виступ представили учасники зразкового колективу спортивно-бального танцю «Стиль». Протягом концерту лунали пісні у виконанні: Каріни Можчіль, Інни Стародубцевої, Аліни Перетятько, Анастасії Даценко, Юлії Бутенко. Своєю майстерністю захоплювали танцювальні номери у виконанні студентів коледжу. Неординарним був виступ ансамблю ложкарів. Акторською майстерністю запам’яталася Влада Ковтун, яка декламувала прозовий твір.

На завершення виступу глядачі посміялися досхочу, адже на сцені були команди КВН «Нестандарт» (керівник Вікторія Пономаренко) та «Бюджета нет». Протягом  свята ведучими були Влада Ковтун та Андрій Різник. Музичне оформлення забезпечувала художній керівник Ірина Ліхачова, мультимедійний супровід – Світлана Дзюба та студент 21 групи Іван Німич.

Студентську творчість оцінювало журі:

Пащенко Валентина Іванівна – заступник начальника відділу позашкільної освіти, виховної роботи, координації роботи закладів вищої освіти, науки та інноваційної діяльності Департаменту освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації, відмінник освіти України;

Скакун Віталій Михайлович – художній керівник, головний диригент Полтавського симфонічного оркестру Полтавської обласної ради, народний артист України;

Перепелкін Вадим Вікторович – балетмейстер-постановник Полтавської обласної філармонії, член національної хореографічної спілки України, заслужений артист України;

Засенко Марина Василівна – головний спеціаліст відділу у справах сім’ї та молоді Управління у правах сім’ї, молоді та спорту Полтавської обласної державної адміністрації;

Бєлакова Олена Мунхонівна – заступник директора обласного центру народної творчості та культурно-освітньої роботи Полтавської обласної ради, член національної хореографічної спілки України, секретар журі.

Отож, після довгих репетицій, крізь сміх і сльози народжується феєричний концерт, після якого всі учасники стають однією родиною, яку вже не розлучити.

Дякуємо усім учасникам і організаторам в особі директора коледжу Орошан Т. А.  та заступника директора з виховної роботи Литовченко А. Г. за збереження та розвиток аматорського мистецтва серед студентської молоді, за гарний настрій та щирі посмішки.

Юлія Дудник та Анастасія Василенко,

студентки 30 групи

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com