• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

Академічна доброчесність: спільна справа Полтавської державної аграрної академії та Лубенського фінансово-економічного коледжу ПДАА

Друк
PDF

 

Кухта Катерина Олексіївна, кандидат економічних наук, координатор студентського наукового товариства Лубенського фінансово-економічного коледжу ПДАА 11 квітня 2019 року взяла участь у конференції «Академічна доброчесність: практичний вимір», що проходила на базі Національного університету «Києво-Могилянська академія» за підтримки Міністерства освіти і науки України та Посольства США в Україні.

З вітальним словом до присутніх звернулися: Андрій Мелешевич, президент Національного університету «Києво-Могилянська академія», Сергій Квіт, голова Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, Юрій Рашкевич, заступник Міністра освіти і науки України.

Міжнародними спікерами конференції були: Кетрін Нантц, очільниця економічного факультету Університету Ферфілд (США), експерт SAIUP; Тріша Бертрам Галлант, представниця наглядової ради Міжнародного центру академічної доброчесності (Канада, США); Енн Доморад, старша керуюча закордонними представництвами та програмами Американських рад з міжнародної освіти (США).

У своїй доповіді Тріша Бертрам Галлант ознайомила українських колег з позитивним досвідом підходу до розбудови середовища доброчесності, доброчесного навчання та викладання у закладах освіти.

Людмила Криворучка, директор Докторської школи ім. Родини Юхименків НаУКМА, консультант проекту SAIUP зупинилася на рекомендаціях найкращих практик освітніх установ, де нерозривно поєднано викладання і навчання як спільний рух до досягнення найвищої якості освіти.

У панельній дискусії «Доброчесність в освіті – міф чи ціль» учасники та спікери конференції дійшли єдиної думки, що всі учасники освітнього процесу повинні самостійно мислити, поважаючи авторське право, демонструвати вплив доброчесності на якість освіти, випускника, працівника та громадянина.

Катерина Кухта,

к.е.н., координатор студентського наукового товариства

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com