• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

Останні новини

Вручення дипломів

Друк
PDF

        Ось і настав той довгоочікуваний момент, коли вчорашні студенти - сьогоднішні випускники - вступають у доросле життя. 28 червня 2024 року у Відокремленому структурному підрозділі "Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж Полтавського державного аграрного університету" відбувся   захід, присвячений врученню дипломів.

 

Життя кожної людини нагадує книгу, у якій щодня, щогодини з'являються нові записи - події, враження, досвід. І саме сьогодні наші випускники перегорнули ще одну сторінку книги свого життя, завершуючи навчання у нашому коледжі. Студентське життя - найкращі роки юності.

 

     Дорогі випускники! Бажаємо, щоб усі ваші мрії здійснилися, побільше вам оптимізму, натхнення, наснаги, наполегливості, кар'єрних здобутків, особистих перемог, реалізації задумів і творчих злетів, щедрої долі, вірних друзів, життєвої енергії. Не зупиняйтеся на досягнутому, продовжуйте освіту за покликом душі!

 

 

Вітаємо фіналіста!

Друк
PDF

          21 червня 2024 року в Міністерстві освіти і науки України (м. Київ) відбулася урочиста церемонія нагородження фіналістів ІІ Всеукраїнського молодіжного конкурсу «Юридична освіта майбутнього».

   Наша викладачка історії та правознавства Наталія Шарапова отримала престижну нагороду - диплом фіналіста конкурсу, та увійшла до ТОП 25 робіт в Україні в категорії "Викладачі" на тему "Шляхи інтеграції юридичної освіти в Європейський освітній простір". Також вона підготувала двох студентів коледжу в категорії "Студенти" на тему "Які реформи потрібні юридичній освіті та застосування інновацій". Здобувач освіти Воблий Роман 27 групи увійшов до півфіналу конкурсу. Вітаємо Наталію Шарапову з перемогою та бажаємо нових великих звершень і досягнень!

 

Зустріч з представниками Третьої окремої штурмової бригади Збройних Сил України

Друк
PDF

          В умовах повномаштабної війни, яку розв’язала російська федерація на території України, актуальним питанням є підвищення рівня патріотизму українського суспільства та його готовності до національного спротиву. Тому 17 червня 2024 року командування військової частини А4638 організувало зустріч із бійцем 3 ОШБр з позивним «Студент» та представником молодіжної організації «Центурія» з позивним «Ніч» для студентів і викладачів ВСП «Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж ПДАУ». Зустріч була проведена з метою військово-патріотичного виховання, а саме роз’яснення необхідності активної участі громадян у захисті незалежності України.

Ознайомлення з особливостями роботи відділу кадрів

Друк
PDF

             11 червня 2024 року в рамках вивчення дисципліни  «Технології (вступ до спеціальності)» викладачем Тетяною Кочергою для студентів 11 групи було організовано заняття-екскурсію у відділ кадрів ВСП «Лубенський фінансово-економічний коледж ПДАУ». Мета заняття-екскурсії – ознайомлення з особливостями роботи відділу кадрів, формування справ, визначення термінів зберігання документів, підготовка, оформлення і передавання до архіву.
               Інспектор з кадрів Оксана Букало  розповіла про основні завдання та напрямки діяльності кадрової служби, вказала на практичні уміння та навички, якими повинні володіти працівники. Студенти ознайомилися з веденням трудових книжок, особових справ працівників, книгами реєстрації документів, складанням номенклатури справ відділу, архівних довідок тощо. Екскурсія була дуже цікавою та інформативною.

 

Практична підготовка – невід'ємна складова освітнього процесу

Друк
PDF

 

Підготовка сучасного фахівця можлива лише на основі комплексного поєднання теоретичного та практичного навчання. Практичні знання та навички високо оцінюються в будь-якій сфері суспільства. Кінцевим етапом практичної підготовки майбутнього спеціаліста є виробнича  практика, яка безпосередньо пов’язана з подальшою професійною діяльністю та має на меті набуття вмінь і способів організації фахової підготовки, формування загальних та спеціальних компетентностей.

05 червня у коледжі відбулася підсумкова науково-практична конференція за результатами виробничої практики здобувачів освіти. Учасниками конференції стали студенти 3 курсу, директор коледжу – Тетяна Орошан та викладачі-керівники  практики  від  коледжу – Тетяна Кочерга, Юлія Пшенична, Наталія  Слєпцова, Вікторія Пономаренко.

 

На конференцію  були запрошені стейкхолдери – керівники та провідні спеціалісти підприємств:

Ліхтанська Людмила Григорівна – завідувачка одного з магазинів торгівельної мережі «Хвилинка» в м. Лубни;  Мироненко Ніна Миколаївна – головний  бухгалтер  СФГ «Крапля»;  Величко Віра Ігорівна – директор відділення  Полтавське №31 АТ  КБ  «ПриватБанк».

У ході конференції обговорювалися актуальні питання та особливості функціонування банківської сфери, системи обліку та оподаткування підприємств, розвитку агропромислового виробництва та комерційно-торгівельної діяльності.

              З доповідями виступили студенти 3-го курсу:

 -  ОПП  «Фінанси, банківська справа та страхування» – Дудка Лілія,  Дуран Карина.

 -  ОПП  «Облік і оподаткування» – Абієва Ілона, Сердюк Олександра.

 -  ОПП   «Економіка» – Ступка Владислав, Фастівець Тетяна.

 - ОПП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» – Жаркова Анастасія, Мироненко Вікторія.

 

Доповідачі поділилися своїми враженнями від виробничої практики; проаналізували показники фінансового стану підприємств, що стали базами для проходження практики; обґрунтували змістовні висновки та надали свої пропозиції для перспективного  підприємницького розвитку.

У підсумковому слові гості побажали випускникам відмінних оцінок при складанні атестації, творчих злетів і успіхів у майбутній професійній діяльності.

Дякуємо за співпрацю та допомогу в організації якісної практичної підготовки  фахівців !!!

Міжнародний день безневинних дітей – жертв агресії

Друк
PDF

 

Сьогодні, 4 червня, світ відзначає Міжнародний день безневинних дітей – жертв агресії. Ця дата – один зі способів привернути увагу світової спільноти до проблеми агресії та насильства, з якими стикаються діти.

В Україні ж 4 червня – День вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України. Викладачами коледжу були проведені тематичні виховні години. На жаль, діти постійно опиняються серед конфліктів, стаючи жертвами насильства, зловживань та воєнних дій. Багато з них терплять травми як фізичні, так і психологічні, які можуть залишати невиправні наслідки на все життя. 

У наших серцях цей день відгукується нестримним болем і тугою за тими маленькими українцями, чиє життя обірвали російські загарбники.

  

«Життя заради останньої мрії»

Друк
PDF

          3 червня 2024 року студенти 11, 20, 21 та 27 груп ВСП «Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж ПДАУ» приєдналися до онлайн-лекції, організованої Національним заповідником «Гетьманська столиця» з метою популяризації культурного надбання українського народу.

Наукова співробітниця заповідника Алла Батюк розповіла здобувачам освіти про Івана Мазепу, його життя заради останньої мрії. Спікерка ознайомила присутніх із заповідником та складним життєвим шляхом гетьмана.

 

Лекція була досить цікавою та пізнавальною, сприяла шанобливому ставленню до своєї історії та культури, формуванню патріотизму та любові до рідної землі.

          Щиро вдячні організаторам заходу за надану можливість долучитися до історії України доби Гетьманщини.

Забіг в межах проєкту «Активні парки»

Друк
PDF

            1 червня 2024 року в м.Лубни на території парку імені Олеся Донченка пройшов Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід «Активні парки - Лубенський забіг».

Захід було організовано Державною установою «Всеукраїнський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки Міністерства молоді та спорту України.

Програма заходу включала такі дистанції:

  • дитячий забіг на 100 м.;
  • біг 5 км та 10 км.;
  • скандинавська ходьба 5 км.

Вдало виступили в цих змаганнях студенти ВСП «Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж ПДАУ».

Так на дистанції 10 км ІІ місце виборола Кравченко Дарія, а її сестричка Кравченко Марина була четвертою на дистанції 5 км.

          Усі учасники змагань були нагороджені медалями, а переможці та призери - кубками та грамотами.

   

Заняття, адаптоване до вимог сучасності

Друк
PDF

 

Постійна співпраця зі стейкхолдерами – важливий чинник забезпечення якісної підготовки сучасного фахівця на ринку праці. У рамках вивчення на другому курсі дисципліни «Бюджетна та казначейська система» здобувачі фахової передвищої освіти за освітньо-професійною програмою «Фінанси, банківська справа та страхування» з викладачем Юлією Пшеничною 30 травня відвідали управління Державної казначейської служби України в Лубенському районі Полтавської області. Основна мета екскурсії – ознайомлення майбутніх фахівців у сфері фінансів, банківської справи та страхування зі специфікою роботи Казначейства.

Під час екскурсії начальниця управління Любов Тараненко розповіла про особливості роботи Державного казначейства, його організаційну структуру та функції. Заступниця начальника відділу видатків та обслуговування розпорядників коштів та інших клієнтів Лідія Чеберяк ознайомила другокурсників з особливостями здійснення обслуговування  видаткової частини бюджетів, організацією роботи в системі КАЗНА. Майбутнім фахівцям детально роз’яснили механізм автоматизованих процесів фінансових операцій.

 

Студенти пройшлися робочими кабінетами, відвідали відділи управління. Особливо зацікавило здобувачів освіти ознайомлення з переліком професійних навичок, якими повинні володіти працівники Державної казначейської служби. Студенти поставили ряд актуальних питань, на які отримали вичерпні та пізнавальні відповіді. Дякуємо за цікаву та змістовну зустріч!

Разом до перемоги!

Друк
PDF

         Сьогодні волонтери, з якими працюємо задля перемоги, передали подяку від наших воїнів - прапор з підписами. Дякуємо вам, наші ЗАХИСНИКИ, ЗА МОЖЛИВІСТЬ НАВЧАТИСЬ! Бажаємо вам міцного здоров'я, щоб сили ніколи не покидали вас, щоб оминали вас небезпеки та ворожі кулі і щоб ваша броня була завжди міцною! А ми будемо вашим надійним тилом.

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com