• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

Останні новини

Волонтерська акція "Миколай про тебе не забуде"

Друк
PDF

 Вже п'ятий рік поспіль студенти ВСП "Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж ПДАУ" залучаються до волонтерської акції "Миколай про тебе не забуде".

   

Цього року традиційно наші студенти  були помічниками Св. Миколая, адже добрі справи і допомога дітям  - це шлях до формування  свідомої, толерантної, високоморальної особистості, яка буде жити і розвивати нашу Україну.

Захист прав через сильні профспілки

Друк
PDF

 

 

 

14 – 15 грудня 2022 року Полтавською обласною організацією профспілки працівників агропромислового комплексу України на базі Полтавського державного аграрного університету було проведено тренінг для членів профкомів у рамках спільного проекту між Данською Профспілкою 3F і профспілкою працівників АПК України на тему: «Захист прав через сильні профспілки», який відвідала голова профкому коледжу  Кочерга Тетяна Іванівна. 

 

 В сучасних умовах робота  з молоддю стає  вкрай необхідною. Адже особливо гостро стоїть проблема працевлаштування після закінчення вузу, через дефіцит робочих місць та низької оплати праці. Тому кожна молода людина має бажання шукати можливість заробітку за кордоном. При цьому дуже часто виникає проблема недостатньої обізнаності про свої права на робочих місцях в інших країнах, про роль профспілок у захисті їхніх прав.

Захід провела Галина Михайлівна Харченко голова обласної організації Профспілки працівників АПК. На семінарі досить цікаво було послухати про досвід первинних профспілкових організацій аграрних навчальних закладів щодо роботи студентів у Данії та країнах Європейського Союзу, досвід діяльності Данської профспілка 3F та міжнародної профспілки IUF.

Крім цього були розгляну і інші питання:  Вплив війни на міграційні процеси в Україні та ЄС,  їх вплив на ринок праці як в Україні, так і за кордоном; Психологічна підтримка профспілкової молоді в умовах військового стану в Україні; Програма «16 днів проти насильства», діяльність Профспілки АПК у захисті прав людини.

Захід пройшов в дружній та теплій атмосфері. Дякуємо організаторам!

 

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ОНЛАЙН-ОЛІМПІАДИ!

Друк
PDF

 

Здобуваючи якісну освіту за обраною спеціальністю, студенти коледжу мають можливість опанувати курс профільної загальноосвітньої підготовки. Яскравим виявом наполегливості здобувачів освіти у вивченні загальноосвітніх предметів, їх здібностей та ерудиції є участь в онлайн-олімпіадах від провідних освітніх порталів нашої країни. Завдання інтернет-олімпіад доступні для проходження в онлайн-форматі, тож наші студенти мали змогу долучитися до цікавого інтерактиву, а викладачі – отримати незалежну оцінку рівня підготовленості здобувачів освіти. Скориставшись можливістю продемонструвати рівень власної компетентності та повторити навчальний матеріал з обраного предмету, учасники онлайн-олімпіад здобули нагороди у вигляді сертифікатів учасників і дипломів переможців. Дипломи переможців Всеукраїнських онлайн-олімпіад здобувачам освіти в урочистій атмосфері читальної зали вручила директор коледжу Тетяна Орошан.

 

  

 

Заслужені привітання отримують переможці та призери XV Всеукраїнської інтернет-олімпіади «На Урок» (Осінь 2022), які виявили високий рівень підготовки і показали гідні результати:

 

 

з біології:

дипломи ІІІ ступеня – Дар’я Клепач (11 гр.), Дарія Йоненко (11 гр.), Нана Метревелі (11 гр.), Олексій Білаш (12 гр.), Роман Воблий (12 гр.), Богдана Радняна (12 гр.), Поліна Сінельник (12 гр.);

 

з інформатики:

дипломи І ступеня – Богдана Радняна (12 гр.), Богдана Зуб (20 гр.), Владислав Ступка (27 гр.);

дипломи ІІ ступеня – Анна Торохтій (11 гр.), Анастасія Колодяжна (11 гр.), Олексій Білаш (12 гр.), Роман Воблий (12 гр.), Максим Никифоров (12 гр.), Вікторія Рубан (12 гр.), Карина Дуран (20 гр.), Анна Собко (21 гр.), Владислава Решетняк (27 гр.), Андрій Супруненко (29 гр.);

дипломи ІІІ ступеня – Вікторія Карлова (11 гр.), Дмитро Бибик (12 гр.), Ангеліна Голубова (12 гр.), Анастасія Литвиненко (20 гр.), Діана Бибик (21 гр.), Ірина Мудренко (27 гр.), Анастасія Жаркова (29 гр.), Сергій Слєпцов (29 гр.);

 

з математики:

дипломи ІІІ ступеня - Анастасія Колодяжна (11 гр.), Юрій Карпець (12 гр.), Максим Никифоров (12 гр.).

 

Всеукраїнська дистанційна олімпіада «Всеосвіта Осінь – 2022» також має на меті активізувати пізнавальну діяльність та навчальну мотивацію, узагальнити набуті теоретичні знання і закріпити пройдений матеріал. Це важливо у контексті підготовки до ЗНО/НМТ, де основою для високих результатів є досвід виконання тестових завдань різного рівня складності. Тому студентам першого курсу було запропоновано долучитися до дистанційної олімпіади з алгебри, за результатами якої теж маємо нагороди: дипломи ІІІ ступеня вибороли Павло Колісник (11 гр.) і Роман Воблий (12 гр.).

 

 

Свідоцтва про підготовку переможців Всеукраїнських онлайн-олімпіад отримали викладачі циклової комісії загальноосвітніх та гуманітарно-соціальних дисциплін: Людмила Крят, Тетяна Конкіна і Світлана Дзюба.

 

Висловлюємо вдячність всім учасникам онлайн-олімпіад, які виявили бажання спробувати свої сили в інтелектуальному змаганні! Зичимо успіхів у навчанні й житті, підкорення нових вершин, міцного здоров’я та омріяного миру!

 

Разом до перемоги

Друк
PDF

 

6 грудня День Збройних сил України - одне з найважливіших свят цього року. Шановні воїни, захисники України! Щиро вітаємо з професійним святом з Днем Збройних сил України. Ви  меч і щит України, наша опора і захист. Найкращі сини і дочки України борються в Збройних силах за незалежність і свободу своєї Батьківщини. Бажаємо міцності духу і незламної віри, сміливих ідей і добрих надій. Вдячні за вашу роботу.

 

У День волонтерства коледжанська родина Відоклемленого структурного підрозділу “Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж ПДАУ”  зібрала допомогу нашим захисникам. З настанням холодів військові потребують теплих речей, продутвів харчування та нашої уваги. Ніхто не залишився байдужим: студенти, викладачі і працівники коледжу зібрали необхідні речі та продукти, малюнки та обереги, які будуть зігрівати серця наших військових. Усі зібрані речі передані волонтерам. Також коледжом були перераховані грошові кошти на потреби Збройних сил України.

  

Ми незламні доки подомагаємо один одному. Разом до перемоги!

Регіональний план заходів щодо проведення акції "16 днів проти гендерно зумовленого насильства"

Друк
PDF

«Україна – країна нескорених!»

Друк
PDF

 21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи. Саме цього дня розпочалися дві доленосні для країни події: Помаренчева революція 2004 року та Революція гідності 2013 року, що стали історичними віхами вже новітньої незалежної України. 

 

Саме тому під час проведення виховної години «Україна – країна нескорених!» викладачі обговорили зі здобувачами освіти цінності, які відстоювали учасники українських революцій та за які сьогодні воюють захисники і захисниці у російсько-українській війні, а саме: незалежність та територіальну цілісність, волю, соборність, гідність України та українців.

День української писемності

Друк
PDF

 У День української писемності та мови 9 листопада 2022 року відбулася трансляція Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності. Студенти та викладачі ВСП «Лубенський-фінансово економічний фаховий коледж ПДАУ» долучилися до написання радіодиктанту, який був проведений за допомогою відеозв’язку в умовах дистанційного навчання. Цього року радіодиктант читала народна артистка театру та кіно Ада Роговцева. Даний текст має надзвичайно зворушливий  зміст, який написала Ірина Цілик та дала йому назву “Розкажи мені про свій дім”.

 

 Щоб перевірити грамотність написаного диктанту учасники конференції можуть надіслати його паперовим листом за адресою:  м. Київ, вул. Хрищатик, 26, 01001. Важливо, щоб гриф дати надсилання був не пізніше 10 листопада. Також можна  сфотографувати або відсканувати написаний текст та надіслати його  до 11:00 10 листопада на електронну адресу  HYPERLINK "mailto:rd@suspilne.media" rd@suspilne.media  або через електронну форму на сайті ukr.radio.

Науково-методичний семінар «Як підготувати якісний силабус?»

Друк
PDF

 27 жовтня 2022 року відбувся науково-методичний семінар «Як підготувати якісний силабус?», для викладачів коледжу була презентована інформація щодо формування навчально-методичного контенту. Основною метою проведення науково-методичних семінарів є ознайомлення з новітніми технологіями та підвищення рівня власної педагогічної майстерності.

 

Іспити для визначення рівня володіння державною мовою

Друк
PDF

 УВАГА! Іспити для визначення рівня володіння державною мовою проводяться на спеціально створених іспитових майданчиках, розташованих на території України.  

Полтавський державний аграрний університет згідно з договором, укладеним із Національною комісією зі стандартів державної мови (№ 8-сп від 12.07.2021 р.) є іспитовим майданчиком для визначення рівня володіння державною мовою. Програму, зразки завдань та процедуру іспиту розробляє Національна комісія зі стандартів державної мови.

Ознайомитися зі зразком роботи можна за покликанням>.

 

Зареєструватися для проходження іспиту можна на сайті Національної комісії зі стандартів державної мови>

 

Для охочих скласти іспит на іспитовому майданчику (на базі) Полтавського державного аграрного університету пропонуємо такий графік роботи:

 

Явка на іспитовий майданчик за 30 хв. до іспиту!

 

04.10.2022 р. (І сесія – 14 год. 00 хв).

11.10.2022 р. (І сесія – 12 год. 00 хв.; IІ сесія – 14 год. 00 хв).

18.10.2022 р. (І сесія – 12 год. 00 хв).

28.10.2022 р. (І сесія – 12 год. 00 хв.; IІ сесія – 14 год. 00 хв).

 
 
 
 
Претенденти зобов’язані надавати інструкторам документ, який посвідчує особу, а також негативний результат тестування на COVID-19 методом ПЛР або експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, яке проведене не більш як за 72 години до складання іспиту, або документ, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації, міжнародного, внутрішнього сертифіката або іноземного сертифіката, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією дозою однодозної вакцини або двома дозами дводозної вакцини (зелені сертифікати), які внесені Всесвітньою організацією охорони здоров’я до переліку дозволених для використання в надзвичайних ситуаціях, або одужання особи від зазначеної хвороби, чинність якого підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка порталу Дія.

Якщо претендент не зможе надати такого підтвердження, його не допустять до іспиту. У такому випадку він має право залишити у заявці коментар з проханням скасувати заяву на іспит, щоб мати можливість повторно зареєструватися на іспит.

 

Адреса проходження іспиту: м. Полтава, вул. Г. Сковороди 1/3, корпус 2, поверх 1, ауд. 202.

Телефон інструктора Станіславчук Валентини Павлівни: 050-69-44-281.

Явка на іспитовий майданчик з паспортом (ІD-карткою) або іншим документом, що посвідчує особу, та сертифікатом про повну вакцинацію.

Ми - нащадки козацької слави

Друк
PDF

 

14 жовтня 2022 року до Дня Українського козацтва (свято Покрови) та Дня захисників і захисниць України проводилась Всеукраїнська онлайн-естафета єдності «Ми – нащадки козацької слави». Цього річ у заході беруть участь студенти, викладачі понад 150 закладів вищої та передвищої освіти.

До естафети долучився і наш навчальний заклад ВСП «Лубенський фінансово-економічний фаховий коледж ПДАУ». Коледж представили здобувачі освіти другого курсу. Молодь створила відеоматеріал з декламацією віршів класиків української літератури на актуальні зараз теми. Студентам вдалося передати глядачам зміст та настрій поезії.

Важливими завданнями для молоді на сьогодні є збереження культурної спадщини та підвищення ролі української мови, як національної цінності. 

До Дня Українського козацтва (14 жовтня 2022 року) газета «Лубенщина» провела конкурс на краще читання віршів. До заходу мали можливість долучитися всі бажаючі без вікових обмежень. Найактивнішою виявилася молодь, яка і склала основу конкурсу. Наш навчальний заклад представила студентка третього курсу Супруненко Юлія із поезією Тараса Григоровича Шевченка «Доля». У вірші поет звертається до власної долі, рядки якого пронизані сумом та любов'ю до рідної землі. Поезія виховує, окриляє та надихає на нові досягнення. 

 

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com