• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

Останні новини

Вітаємо переможців VII Всеукраїнської інтернет-олімпіади «На Урок» (Осінь 2020)!

Друк
PDF

 

ПЛАН ПРОВЕДЕННЯ АКЦІЇ «16 днів проти насильства»

Друк
PDF

 

День Гідності

Друк
PDF

 

21 листопада українці відзначають одне з нових, але знакових свят в історії України - День Гідності та Свободи.

За допомогою бібліотекарів коледжу куратори провели виховну години: «Назустріч свободі, щоб вільно творити майбутнє».

 

У 2020 році - це сьома річниця Євромайдану, що переріс у Революцію Гідності. Після того, як тодішня влада відмовилась від Європейського курсу, на Майдан вийшли активісти та студенти.

Цього дня, 21 листопада, вшановується патріотизм і мужність громадян, які восени 2004-го і восени-взимку 2014 року, захистили національні інтереси української держави та її європейський вибір.

  

Революція Гідності - подія в історії сучасної України, яка змінила життя багатьох українців, їхнє бачення світу і себе в ньому.

Трагічні події в Україні, починаючи з листопада 2013 року, тривожать та не залишають байдужими жодного громадянина країни. Кожному з нас необхідно усвідомити, за що боролися учасники Євромайдану і заради чого пожертвували своїм життям Небесна сотня та воїни, які загинули і гинуть у боротьбі за свободу, цілісність та єдність держави.

Вшануймо пам'ять всіх, хто віддав життя в боротьбі за ці людські цінності.

Участь викладачів у XІІІ Міжнародному бізнес-форумі «Проблеми та перспективи розвитку інноваційної діяльності в Україні»

Друк
PDF

 

Сучасне прогресивне сьогодення вимагає від персоналу різних підприємств, установ і організацій удосконалення та змін професійних навиків. Саме тому, викладачі комісії обліково-фінансових дисциплін Джура В.В. та Кухта К.О. взяли участь у XІІІ Міжнародному бізнес-форумі «Проблеми та перспективи розвитку інноваційної діяльності в Україні», організатором якого виступив Інститут вищої кваліфікації, захід відбувся у Київському національному торговельно-економічному університеті 12 листопада 2020 року в дистанційному форматі.

 

  

Відкрив бізнес-форум, ректор університету

 

 

Мазаракі Анатолій Антонович, який підкреслив, що інноваційний розвиток можливий лише завдяки поєднанню зусиль науки, освіти і бізнесу, а використання інновацій є ключовим чинником ефективності українського бізнесу.

Кінах Анатолій Кирилович, президент Українського союзу промисловців і підприємців, присвятив свою доповідь пріоритетним заходам 2020 року, щодо розвитку підприємництва в Україні.

Керівник секретаріату Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій 

 

  

 

Чижевський Борис Григорович окреслив особливості та проблеми інноваційного розвитку України.

Найактуальніші питання були висвітлені в промові професора кафедри менеджменту КНТЕУ П’ятницької Галини Тезіївни «COVID-криза: можливості vs відклики для інноваційних змін».

Перший віцепрезидент, генеральний директор Спілки підприємців малих, середніх і приватизованих підприємств України 

Биковець Вячеслав Михайлович – традиційний учасник бізнес-форуму, у своїй доповіді порушив проблемні питання бізнес-асоціацій та галузевих об’єднань у системі підтримки і розвитку інноваційного підприємництва в Україні.

Директор з питань розвитку відносин у сфері інтелектуальної власності Державного підприємства «Український інститут інтелектуальної власності» Цьвок Данило Романович обґрунтував  своє бачення інноваційної діяльності в аспекті світової інтеграції.

Гетьман Матвій Валерійович, директор ТОВ «ГЕТЬМАН БРАЗЕРС ГРУП», поділився з учасниками бізнес-форуму цінним власним досвідом практичної реалізації інноваційного проєкту на прикладі Київського енергетичного кластеру.

Учасники також заслухали доповіді партнерів форуму: завідувача відділом моніторингу інноваційної діяльності Українського інституту науково-технічної експертизи та інформації Кваши Тетяни Костянтинівни, президента Інституту незалежних експертів Косовець Галини Миколаївни, професора Національного технічного університету України «КПІ ім. Ігоря Сікорського» Цибульова Павла Миколайовича, патентного повіреного України Зуєвої Олени Миколаївни, професора Київського університету імені Бориса Грінченка Краус Наталії Миколаївни.

Перший проректор з науково-педагогічної роботи Притульська Наталія Володимирівна як модератор заходу наголосила на необхідності доопрацювання резолюції бізнес-форуму для направлення у відповідні органи влади.

Традиційно у бізнес-форумі взяли участь та опублікували тези представники Міністерства освіти і науки України, Київської міської державної адміністрації, Київської обласної державної адміністрації, наукової, академічної та бізнес-спільноти (загалом 130 учасників).

К.О.Кухта

Методист коледжу

У ВСП «Лубенському фінансово-економічному фаховому коледжі ПДАА» 9 листопада відзначили День української писемності та мови

Друк
PDF

 

День української писемності та мови - свято, яке щороку відзначається в Україні 9 листопада. За православним календарем — це день вшанування пам’яті преподобного Нестора-літописця – письменника-агіографа, основоположника давньоруської історіографії, першого історика Київської Русі. Дослідники вважають, що саме з Нестора-літописця починається писемна українська мова.

   

Студенти та викладачі коледжу об’єдналися  для написання радіодиктанту, який був проведений за допомогою відеозв’язку в умовах дистанційного навчання. Викладачі презентували студентам інформацію про історичне підґрунтя цього дня, провели вікторину на знання та засвоєння матеріалу. Для того, щоб вкотре переконатися в милозвучності української мови, студенти декламували вірші, присвячені рідній мові.

 

У День української писемності та мови наші студенти і викладачі завжди охоче залучаються до заходів, бо розуміють, що  ми – маленька частинка великого українського народу! Наша мова неповторна і єдина!

 

 

Юлія Хорошковата, викладач коледжу

Тиждень обліково-фінансових дисциплін

Друк
PDF

 

Від рівня професійної компетентності бухгалтера та фінансиста залежать оптимальність прийнятих рішень, правильність ведення бухгалтерського та податкового обліку і, відповідно, результативність господарської діяльності.

У нинішніх умовах актуальною є проблема підготовки фахівців бухгалтерського обліку та фінансів нової генерації, здатних ефективно працювати у швидкозмінних умовах.

З 26 по 30  жовтня 2020 року в коледжі було проведено тиждень обліково-фінансових дисциплін у дистанційному режимі з використанням програми Microsoft Teams. У рамках тижня для студентів І та ІІ курсу було проведено виховну годину «Моя професія сучасна і престижна», де було продемонстровано презентації, які розкрили суть, перспективність та особливості обраної професії, можливість кар’єрного росту.

 

 

Віртуальна виставка є новим, багатофункціональним інформаційним ресурсом, що надає широкому колу користувачів можливість ознайомитися з потрібною інформацією.

Віртуальна виставка,  що була проведена до тижня обліково-фінансових дисциплін, передбачала демонстрацію презентацій про проходження виробничої практики кращими студентами-випускниками 2020 року. Студенти та викладачі мали можливість переглянути презентації про підприємства м. Лубни та Лубенського району, їх основні види діяльності та фінансово-економічні показники.

 

  

 

Також студенти ІІ та ІІІ курсу презентували відеоролики на тему: «Чому ми обрали цю професію».

 

 

28 жовтня з використанням програми Skype, було проведено регіональну студентську науково-практичну Інтернет-конференцію на тему: «Сучасні тенденції розвитку бухгалтерського обліку  та оподаткування в Україні: глобальні виклики – управлінські рішення».

 

 

Отже, проведення тижня обліково-фінансових  дисциплін у дистанційному режимі відкрило нові можливості та джерела розвитку пізнавальних сил, здібностей, розвитку уяви студентів, сприяло активізації діяльності викладів, підвищенню ефективності навчальної та виховної роботи.

                                                                                                                                                                                              

 

Тетяна Кочерга, голова циклової комісії

обліково-фінансових дисциплін

«Чистий коледж – чиста країна – чиста планета»

Друк
PDF

 

Природа – джерело краси, вона викликає в нас почуття радості, подиву.

У нашому суспільстві сформоване розуміння того, що людина й природа взаємопов'язані, тому турбота про природу – це турбота про людину та її майбутнє, що призводить до необхідності виховання почуття особистої відповідальності за збереження біорізноманіття на планеті, розумного ставлення до природних багатств і дбайливого ставлення до природи.

Із великим задоволенням студенти та викладачі прибирали територію подвір’я ВСП «Лубенського фінансово-економічного фахового коледжу ПДАА».

 

Цього року акція відбулась за ініціативи студентської ради коледжу, відповідно із дотриманням карантинних норм та правил техніки безпеки. Обов’язковими вимогами були наявність захисних масок, рукавичок та врахування соціальної дистанції.

Колективна дружна праця наших студентів надала території коледжу ще більш мальовничого краєвиду. Завдяки злагодженій роботі учасників акції було прибрано велику кількість опалого листя та пожовклої трави.

 

Головну загрозу довкіллю становить Людина – її байдужість, безкультур’я і безмежна жадібність. Тому ми хочемо змінити цю думку і запрошуємо кожного берегти нашу Планету - наш дім.

Тільки спільними зусиллями і відповідальністю ми зробимо наш коледж, країну, планету квітучими і чистими!

 

Чернишова Каміла, студентка 27 група

Юрченко Аліна, викладач коледжу

Урочистості з нагоди Дня працівників освіти

Друк
PDF

 

 

Тим, хто пізнати добро допоміг,
Тим, хто відкрив для нас тайни доріг,
Тим, хто нам крила дарує щодня,
Тим, хто відкрив нам жагу пізнання
Тим, чия праця важка, непроста,
Тим, чиє слово добром пророста,
Тим, хто відкрив нам науки світання
Наші святкові і щирі вітання!

 

Осінь – пора пронизливого вітру, дощів і опалого листя, але в той же час яскрава і затишна, романтична і щедра, надзвичайно красива пора року. Жовтень - стрімкий, такий соковитий, такий ароматний у своєму золотисто-червоному сяйві час, який завжди приносить нам радість, адже ми маємо змогу привітати усіх працівників освіти з їх професійним святом! Ми висловлюємо найтепліші та найщиріші поздоровлення, побажання натхнення, терпіння, поваги від студентіввдячності від батьків,бадьорості, оптимізму та енергії. 

  

З нагоди свята студенство Лубенського фінансово-економічного фахового коледжу ПДАА вітало своїх дорогих викладачів і працівників коледжу, даруючи кожному частинку осінньої краси. 

Урочистості з нагоди Дня працівників освітивідбулися в читальному залі коледжу, де викладачівідчули себе знову студентами й змогли пригадати ті чудові прожиті роки.

  

Також ми не могли не згадати викладачів та  директорів коледжу, які знаходяться на заслуженому відпочинку.  Їх відвідали  студенти коледжу та висловили подяку за невтомну працю, побажали здоров'я, любові, достатку і всіх життєвих благ!

 

Тож нехай нелегкі викладацькі будні приносять радість і будуть плідними, а студенти - стараннимиА в родинах нехай панують щастя і затишок. З Днем працівників освіти!!!

Запорожець Яна, студентка 30 групи

Юрченко Аліна, викладач коледжу


 

Новий набір на базі повної загальної середньої освіти

Друк
PDF

           Знову ранок вересневого дня в Лубенському фінансово-економічному фаховому коледжі повниться мелодійними звуками веселого дзвоника!

Ми раді привітати кожного студента, хто приєднався до нас на базі повної загальної середньої освіти та заповнять аудиторії нашої Альма-Матер.

Саме для них сьогодні розпочинається новий 2020-2021 навчальний рік.

  

На святковій першій виховній годині до студентів нового набору звернулися директор коледжу Тетяна Орошан і заступник директора з виховної роботи Вікторія Богдан, які привітали вчорашніх абітурієнтів, а сьогодні студентів із вдалим вибором навчального закладу і запевнили, що адміністрація, викладацький склад зроблять усе можливе для створення найкращих умов для навчання та цікавого позааудиторного життя.

Від сьогодні для вас настає новий життєвий етап, сповнений цікавих зустрічей та нових знайомств, дивовижних відкриттів і досягнень. І хоч карантин вносить свої корективи в повсякденне життя та навчання, ми впевнені, що перший рік у коледжі стане відправною точкою до підкорення нових вершин!

  

Тож незалежно від будь-яких викликів долі, бажаємо вам невичерпної енергії та творчих здобутків, щоб кожен зміг реалізувати свій потенціал в нашому навчальному закладі.

Не витрачайте марно дорогоцінний час, друзі! Студентські роки мають стати часом інтелектуального росту, становлення особистості, розкриття творчого потенціалу, часом закоханості та яскравих вражень, що будуть супроводжувати вас все життя. Сподіваємось, у коледжі ви знайдете справжніх друзів і однодумців.

Відлік навчального року розпочато. Отож, запрошуємо Вас на заняття в навчальні аудиторії коледжу, дорогі наші студенти.

 

Чернишова Каміла, студентка 27 групи

Презентація МОЗ щодо умов, правил і рекомендацій організації освітнього процесу на період карантину в 2020 р.

Друк
PDF

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com