• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

Останні новини

Участь у засіданні навчально-методичної комісії аграрних технікумів і коледжів із економічних спеціальностей

Друк
PDF

  

9-10 жовтня 2018 року заступник директора з навчальної роботи Джура Валентина Василівна взяла участь у засіданні навчально-методичної комісії аграрних технікумів і коледжів зі спеціальностей галузей знань 07 «Управління та адміністрування» та 05 «Соціальні та поведінкові науки», яке проходило на базі Івано-Франківського коледжу Львівського національного аграрного університету.

На засіданні розглядалися питання щодо методичного забезпечення дисциплін, змісту тестових завдань для проведення незалежного заміру знань студентів; нових форм та методів позааудиторної роботи, використання у педагогічній діяльності електронних засобів навчання, персональних сайтів викладачів та електронних посібників; особливості формування навчальних планів та освітніх програм профільної середньої освіти, що здійснюють підготовку молодших спеціалістів у 2018/19 н.р.

З доповіддю «Оптимізація та впровадження в освітній процес програм навчальних і виробничих практик з економічних спеціальностей» виступила заступник директора з навчальної роботи Джура В. В.

На засіданні було обговорено план роботи на 2019 р. та прийнято рекомендації.

 

Невтомні сіячі освітянської ниви

Друк
PDF

 

 

Прекрасною осінньою дниною в кожен навчальний заклад приходить найважливіше і найприємніше свято осені – День працівників освіти.

Недарма кажуть, що письменник живе у своїх книжках, скульптор – у створених ним скульптурах, а вчитель у думках і справах своїх вихованців.

 

4 жовтня у коледжі відбулася тепла зустріч студентів коледжу, викладачів з ветеранами педагогічної праці.

На святі звучали теплі слова подяки за любов та турботу, без яких неможливий навчальний процес, вірші, побажання у виконанні студентів коледжу.

З вітальним словом до присутніх звернулась директор коледжу Тетяна Орошан, яка привітала присутніх з професійним святом.

  

Яскраво, по-домашньому, з піснями, танцями, гумором пройшов концерт, який підготували куратори Аліна Юрченко, Вікторія Пономаренко та художній керівник Ірина Лихачова.

Чудовим завершенням свята став відеоролик, підготовлений організаційним комітетом, де студенти подякували усім педагогам за їх неоціненну працю. Кульмінацією свята стало вітальне слово кожного викладача-ветерана, де вони поділилися своїми враженнями, своїми турботами, думками.

Тож нехай творчий вогонь у кожного в серці не згасне, нехай сили невичерпні цвітуть, і ми гордимося по праву за наш світлий почесний учительський труд.

 

Алла Литовченко,

заступник директора з виховної роботи

Подорож у старе місто

Друк
PDF

 

 

 

Вересневого дня наша студентська родина відвідала чудове історичне місто Кам’янець-Подільський. Навіть по-справжньому осіння погода та дощик не стали завадою для нас. Адже саме такі погодні умови додали місту ще більше загадковості та величі.

Кам’янець-Подільський приваблює туристів з усієї України. Хтось їде сюди для того, аби відчути особливу атмосферу багатовікового міста, пізнати його історію, а хтось просто хоче приємно провести вихідні. Тож і ми подолали сотні кілометрів, аби відчути незабутній запах історії цього величного краю.

«Туристична перлина Поділля» поділяється на Старе місто(яке найбільше нас вразило) та нове. Саме ця сукупність дає змогу порівняти сучасне життя та минуле Західної України. Історичні події наклали свій відбиток на архітектуру міста, майже кожен будинок збудований у стилі тих часів.

Великої уваги заслуговує навіть міст, який поєднує історію з сучасністю. Він пролягає через річку Смотрич, що тече долиною каньйону, та є результатом майже десятирічної роботи. Надійним вартовим Старого міста вважається Башта Штефана Баторія – архітектурна пам’ятка XVI ст. Однією із унікальних споруд є Ратуша – яка є найстарішою серед усіх, що збереглись на території України. Біля неї знаходиться Вірменська криниця, нині – це виставкова зала музею.

Але все ж найбільше враження справило на нас одне з 7 чудес України – Старий замок XVII-XIX ст., історія якого сповнена таємниць та чисельних легенд. Стара фортеця складається з 11 веж, які вражають своєю величчю. В одній із них був ув’язнений знаменитий «український Робін Гуд» - Устим Кармелюк. Завдяки неприступності, створеної спільними зусиллями людини і природи, за Кам’янець-Подільською фортецею закріпилася репутація «побудованої рукою Бога». З розповіді екскурсовода ми дізналися про минуле цього місця.

Нам пощастило побувати там саме під час фестивалю живої історії «Schola militaria». У фестивалі взяли участь представники не тільки з України, а й з Польщі та Великобританії. Вони продемонстрували озброєння, одяг та спорядження піхоти польсько-угорського типу, шляхтича з українських земель 1630-1640 рр., козацької піхоти першої половини XVII ст. Також ми побачили спільні тренування військ.

Висловлюємо вдячність організаторам екскурсії викладачам Кочерзі Т. І., Богдан В. С. та екскурсоводу Шульзі Л. Ю. за позитивний настрій та масу приємних вражень.

 

Дудник Ю.

Василенко Н.

студенти 30 групи

Спорт, який поєднує покоління

Друк
PDF


Погожого сонячного вересневого дня команди з представників найспритніших, наймоторніших та найсильніших студентів і викладачів зійшлися в товариському матчі з міні-футболу, присвяченому Дню фізкультури та спорту. Представники команди викладачів: Бибик Ю.А., Ісаєнко В.В., Козюпа К.М., Кононенко В.Г., Пожар В.І., Скребець І.А.; студентська dream-team: Буняк І., Козін О., Комар В., Микитюк Г., Огородній Р., Федоренко С., Харко М., Царинний Е. Відповідальну місію суддівства успішно виконав викладач фізвиховання Сидоренко С.Д., ведучим турніру був студент Козюпа Т. 


Гра була інтригуючою, непередбачуваною, з масою гольових передач та моментів. Локальні букмекери прогнозували рахунок 4:3 на користь студентів, проте реальним був рахунок 4:2, знову ж таки на користь студентів. Дубль реалізував Едуард Царинний, вивівши команду з відривом в 2 очки після першого тайму. Забитими м’ячами відзначились також Владислав Комар та Іван Буняк. У тонусі студентів тримав Ігор Андрійович Скребець, заколотивши дубль у ворота Олександра Козіна. Два тайми по 15 хвилин були сповнені потенційно можливими гольовими передачами, котрих Володимир Володимирович Ісаєнко нарахував більше шести.
По закінченню матчу переможці отримали запашний пиріг та блискучий кубок, який ще раз підтвердив спортивний потенціал студентів.

 

Тарас Козюпа,
студент 27 групи

   

України рідної окраса – чарівна лубенська сторона

Друк
PDF

 


День міста в Лубнах цьогоріч відзначали насичено та цікаво. Наше місто над Сулою святкувало 1030 річницю.

Розпочалися заходи ще з 18 вересня, саме цього дня 1943 року місто звільнили від німецької окупації. Відбулося вшанування пам’яті загиблих воїнів покладанням квітів у мікрорайонах міста. До такої важливої події долучилися і студенти Лубенського фінансово-економічного коледжу (11 група). Студенти-другокурсники взяли участь у мітингу-реквієму з нагоди 75-ї річниці визволення міста у Другій світовій війні. Основна частина заходів відбулася 22-23 вересня.

Вже традиційно в День народження міста центральною вулицею пройшла театралізована хода, в якій взяли участь дошкільні заклади, заклади культури, освіти та спорту, трудові колективи, широкі кола активістів громадських організацій. Серед учасників були студенти ІІ курсу з куратором Кочурою Л. В.

Приємною подією стало вшанування та занесення до міської дошки пошани студентів коледжу, які мають високі досягнення в навчанні, активні в громадському житті, своїм ентузіазмом, здобутками, творчістю уславлюють та возвеличують наше рідне місто.


Алла Литовченко,

заступник директора

з виховної роботи

Екскурсія до Лубенського об’єднаного управління Пенсійного фонду України

Друк
PDF

 17 вересня куратор 21 групи, викладач бухгалтерського обліку Кочура Л.В. організувала студентам екскурсію до Лубенського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Полтавської обл. Відвідувачів гостинно прийняли начальникуправління Соломаха Тамара Вікторівна та провідний фахівець Гречуха Сергій МиколайовиЧ. Вони розповіли багато цікавого, а саме: історію заснування та розвитку організації, чим керуються працівники при нарахуванні пенсій і, звісно, принцип їх роботи. Студенти із задоволенням слухали доповідача, адже інформація була досить цікава і водночас потрібна кожному з нас. Наприклад, всім необхідно знати, що без трудового стажу пенсію не можуть видати навіть тим, хто відноситься до категорії осіб з інвалідністю чи малозабезпечених сімей. А розмір трудового стажу з кожним роком збільшується, до 2028 року він повинен складати не менше 35 років. Студенти дізналися багато нового та цікавого зі сфери пенсійного забезпечення в нашій країні.

 

Дуже вдячні організатору екскурсії та працівникам управління Пенсійного фонду за чудову екскурсію.

 

Сацька Катерина,

 студентка 21 групи

День знань – свято всіх поколінь

Друк
PDF

 

 

З першим осіннім днем природа радує не тільки золотим листям, а й першим дзвоником, адже саме цього дня починається довга, цікава дорога в країну знань.

Також це особливий день для всіх поколінь. І особливий він не тільки для студентів та їх батьків, а й для всіх працівників освіти.

Вчорашні вступники офіційно стали членами студентської родини.

Традиційно святковими акордами розпочалося свято з привітань ведучих: викладачів коледжу Аліни  Юрченко та Володимира Ісаєнка.

Теплим і зворушливим було вітальне слово директора, відмінника аграрної освіти і науки України Тетяни Орошан, яка у виступі відмітила, що багато хто обирає цей фах не тільки з прагматичних міркувань, але і за покликанням душі.

  

На святі також виступили гості:

Дорошенко Андрій Петрович – заступник декана факультету обліку та фінансів, кандидат економічних наук, доцент кафедри економічної теорії та економічних досліджень ПДАА;

Воронько-Невіднича Тетяна Вікторівна – заступник декана факультету економіки та менеджменту, кандидат економічних наук, доцент ПДАА;

Остапко Тетяна Дмитрівна – заступник начальника відділу економічного розвитку і торгівлі Лубенської міської ради;

Логвин Любов Миколаївна – заступник начальника управління агропромислового і економічного розвитку, торгівлі, транспорту та залучення інвестицій Лубенської районної державної адміністрації.

Порадували своїм виступом на святі аматори художньої самодіяльності: лауреат обласного мистецького міжвузівського фестивалю «Студентська весна» Карина Можчіль, батько першокурсниці Олександр Даценко та гість свята Вікторія Шевченко, які професійно виконали і подарували пісні глядачам.

Свято День знань для першокурсників - це цікава, довга дорога до знань. А для майбутніх випускників свято стане вирішальним, адже воно покладе межу між студентським та дорослим життям у стінах рідного коледжу.

Право подати перший дзвінок було надано студенту випускного курсу, старості 31 групи Максиму Верещаці та студентці 11 групи Яні Запорожець.

Студентка 30 групи випускного курсу, відмінниця навчання Юлія Дудник передала ключ до знань студенту нового набору 29 групи Вадиму Шкурату.

Говорять: найміцніші ті традиції, які народжуються в народі. Наш коледж, як справжня держава має свій гімн, герб та прапор.

Всі присутні на святі виконали гімн коледжу та завершилося воно урочистим виконанням гімну держави.

Тож хай Вам всім щастить у новому навчальному році!

Випуск - 2018

Друк
PDF

 

29 червня у кінотеатрі «Київська Русь» відбулося свято – випуск студентів нашого навчального закладу. Воно  залишиться в пам’яті кожного, хто був присутній у цей урочистий день! Емоції, які панували цього дня, були водночас радісним і сумними, адже для випускників це завершення одного етапу в житті і перехід до іншого.

 

У дружньому колі зібралися студенти, викладачі, батьки та запрошені гості. Теплими словами привітала випускників і побажала їм успіху директор коледжу Орошан Т.А. До її привітань приєдналися  гості: Настенко Г.І., начальник управління агропромислового і економічного розвитку, торгівлі, транспорту та залучення інвестицій Лубенської райдержадміністрації; Дорогань – Писаренко Л.О., декан факультету обліку та фінансів, кандидат економічних наук, доцент, професор кафедри економічної теорії та економічних досліджень; Галич О.А., декан факультету економіки та менеджменту, кандидат економічних наук, доцент та міський голова  Грицаєнко О.П. Також звернулися до своїх вихованців  куратори: Ісаєнко В.В.(30 група), Ващенко О.Г. (31 група), Мойсеєнко В.Ю. (32 група), Пшенична Ю.С. (37 група), Барінова В.І. (39 група)

  

Напевно, всі студенти чекають того дня, коли отримають омріяні дипломи.  І ось для наших випускників ця мрія стала реальністю. Чимало випускників отримало дипломи з відзнакою, що є свідченням того, що наш навчальний заклад випускає висококваліфікованих спеціалістів.

Під час святкового концерту випускники подарували усім присутнім чудові емоції радості та водночас легкого смутку від прощання з навчальним закладом. Окрасою свята були номери у виконанні Стадніченко Вікторії, Куксаня Богдана та Стеценко Юлії, Нагорної Вікторії та дуету Дарини Усик з татом. Протягом цього свята ведучими були Хлистун Олексій, Стеценко Юлія, Нагорна Вікторія та Гайдай Ігор.

          Подарунком для педагогічного та студентського колективів стало щедре вітання доктора медичних наук, професора, заслуженого діяча науки і техніки України, народного депутата України – Іщейкіна К.С. та його помічника Аранчія Д. С.

Випускне свято завершилося прощальним вальсом.

Ми бажаємо випускникам щасливого майбутнього. Двері рідного коледжу завжди відкриті для вас!

 

Студентки (20-22 групи) Дудник Юлія та Василенко Анастасія

Зліт лідерів аграрної освіти

Друк
PDF

  

З 6 по 8 червня 2018 року на базі Уманського національного  університету садівництва  відбувся  ХХ зліт лідерів аграрної освіти , який відвідав наш студент 10 групи Калатур Іван. У цьому заході взяли участь  представники  аграрних навчальних закладів усієї України .

 

Господарі зльоту підготували для своїх гостей цікаву і насичену  програму . Це екскурсія  містом, під час якої  всіх познайомили  з гордістю Умані - Софіївським парком, відомим не тільки в Україні, а й за кордоном.

Також  присутні взяли участь в акції «Подаруй дитині радість» , відвідавши обласний Міжрегіональний центр соціально-психологічної реабілітації дітей .

Цікавою подією стало відвідування промислових підприємств і фермерських господарств.

 Одна з найголовніших подій - це  проведення агрополітичних дебатів,  у яких  брали  участь по одному студенту  від  області.

За ці три  дні учасники дізналися та  навчилися  багато чому. Познайомилися із студентами інших навчальних закладів, а головне,  взяли собі цікавий багаж знань, змістовних зустрічей та незабутніх вражень.

Обласна спартакіада з легкої атлетики та легкоатлетичного кросу

Друк
PDF

  

31 травня 2018 року на стадіоні «Центральний»  в м. Лубни відбулися змагання обласної спартакіади студентської молоді закладів вищої освіти I-II рівнів акредитації з легкої  атлетики та легкоатлетичного кросу.

Одні з кращих результатів змагань з легкої атлетики продемонстрували студенти нашого коледжу. Перші місця завоювали: Колбун Олександр (біг 200 м), Антонюк Олександра (біг 100 м). Друге місце з естафетного бігу 4×100 м завоювала команда юнаків у складі: Колбун Олександр, Остапко Артур, Куришко Денис, Лохвицький Андрій. Треті місця завоювали: Остапко Артур (штовхання ядра), Счотчіков Богдан (стрибки у довжину з розбігу). У змаганнях з легкоатлетичного кросу перше місце здобув Колбун Олександр (біг 1000 м).

   

За результатами змагань з легкої атлетики III місце в загальнокомандному заліку здобула команда Лубенського фінансово-економічного коледжу в складі: Колбун Олександр (12 гр.), Антонюк Олександра (10 гр.), Остапко Артур (29 гр.), Куришко Денис (12 гр.), Лохвицький Андрій (12 гр.), Счотчіков Богдан (29 гр.), Риженко Максим (29 гр.), Верещака Максим (21 гр.). Команду підготували викладачі фізичного виховання: Кононенко Володимир Григорович, Скребець  Ігор Андрійович, Сидоренко Сергій Дмитрович.

Вітання всім учасникам змагань!

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com