• Навчання за освітньо-професійною програмою: "Облік і оподаткування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Фінанси, банківська справа та страхування"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

  • Навчання за освітньо-професійною програмою: "Економіка"

Останні новини

Запрошення

Друк
PDF

 Шановні викладачі, студенти, співробітники науково-дослідних установ, а також практичні працівники, які активно займаються науковими дослідженнями у сфері економічної науки!

 

Запрошуємо Вас взяти участь у науково-практичній конференції

«Обліково-аналітичне забезпечення в управлінні діяльністю підприємств малого та середнього бізнесу»,

яка відбудеться 18 жовтня 2017 року в

в Лубенському фінансово-економічному коледжі ПДАА

за адресою:

37500, м. Лубни, вул. Ярослава Мудрого, 23/1

 

 

Тематика конференції

 

1.                Фінансово-економічна система України: стан та перспективи розвитку.

2.                Облік як інформаційне забезпечення в управлінні діяльністю підприємства: теорія та практика.

3.                Оподаткування діяльності суб’єктів господарювання: проблеми та перспективи удосконалення.

4.                Економічний аналіз у системі прийняття управлінських рішень.

5.                Маркетинг в діяльності малого та середнього бізнесу.

6.                Зовнішньо-економічна діяльність: поняття, сутність, види.

 

Вимоги до оформлення матеріалів:

1.                Сторінка А4, основний текст рукопису друкується 14 кеглем, шрифт Times New Roman; міжрядковий інтервал – 1,5; абзац – 1,25; поля: верхнє, нижнє – 2 см, ліве – 3 см, праве – 1,5 см.;

2.                У правому кутку – жирним курсивом прізвище, ім’я та по батькові автора, звичайним курсивом – науковий ступінь, вчене звання, посада, установа, адреса, електронна пошта, телефон;

3.                Далі – жирним шрифтом прописними літерами посередині зазначається назва статті;

4.                Після назви статті – анотація та ключові слова українською мовою;

5.                Посилання робити наступним чином: [1, ст. 5], тобто інформація міститься в джерелі 1 на сторінці 5; для кількох джерел одночасно: [7, ст 58; 8, ст 45]; можливе посилання й без зазначення сторінки, якщо мається на увазі джерело в цілому.

6.                Об’єм статті – не більше 7 сторінок.

 

Заявка на участь у конференції

 

Прізвище, ім’я та по-батькові

 

Науковий ступінь, вчене звання

 

Назва установи

 

Посада

 

Адреса, телефон та e-mail

 

Повна назва доповіді

 

 

За результатами конференції видається електронний збірник матеріалів та сертифікат учасника. Друк безкоштовний. Скачати збірник можна буде через тиждень після закінчення роботи конференції.

Оргкомітет конференції планує розміщувати доповіді на сайті ЛФЕК ПДАА за адресою: www. http://lubfek.org.ua/

Останній термін подання статей  - 12 жовтня 2017 р (включно).

 

Матеріали на конференцію приймаються електронною поштою,

на СD-дисках, флеш-носій із додаванням друкованих матеріалів.

Увага! Після того, як ми отримали від Вас статтю, Ви обов’язково маєте отримати

повідомлення-відповідь: «Вашу статтю отримано та зараховано».

Якщо така відповідь не надійшла через день після надсилання, тоді обов’язково зателефонуйте оргкомітету і повідомте про ситуацію.

 

Координатор – Кухта Катерина Олексїївна

Контактний телефон: 0666861578

Вітаємо

Друк
PDF

 ВІТАЄМО!

 Команду Лубенського фінансово – економічного коледжу ПДАА (тренер  Кононенко В.Г.) за ІІ місце у Всеукраїнському турнірі з міні – футболу серед студентських команд на Кубок 

«Юність Посулля» у складі:

 

1.  Пахаря Олександра

2.  Коваленка Віталія

3.  Царинного Едуарда

4.  Даценка Дениса

5.  Марченка Ярослава

6.  Здорова Володимира

7.  Савченка Олександра

8.  Катрича Максима

 

 

Екскурсія до фінансого управління виконавчого комітету Лубенської міської ради

Друк
PDF

               У вересні 2017 р. студенти 30 групи з викладачем дисципліни «Фінанси»  Джурою Валентиною Василівною відвідали фінансове управління виконавчого комітету Лубенської міської ради, яке очолює Романенко Тамара Олексіївна.

 

Студенти (майбутні фінансисти) ознайомилися із специфікою роботи фінансового управління, дізнались механізм формування і використання бюджетних коштів.

Екскурсія виявилась дуже змістовною і корисною. Студенти отримали гарні враження та досвід.

До уваги студентів першого року навчання

Друк
PDF

 Академічна та соціальна стипендія студентам Лубенського фінансово-економічного коледжу Полтавської державної аграрної академії виплачується відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 28.12.2016 р. № 1050 «Деякі питання стипендіального забезпечення», Постанови Кабінету Міністрів України від 28.12.2016 р. № 1045 «Деякі питання виплати соціальних стипендій студентам (курсантам) вищих навчальних закладів» з зі змінами від 8 лютого 2017р. № 81, Постанови Кабінету Міністрів України від 28.12.2016 р. № 1047 «Про розміри стипендій у державних та комунальних навчальних закладах, наукових установах».

Ознайомитися з відповідними постановами КМУ можна на Урядовому порталі за посиланнями:

Постанова КМУ «Деякі питання стипендіального забезпечення» від 28.12.2016 р. №1050.

Постанова КМУ «Деякі питання виплати соціальних стипендій студентам (курсантам) вищих навчальних закладів» від 28.12.2016 р. №1045.

Постанова КМУ «Про розміри стипендій у державних та комунальних навчальних закладах,наукових установах» від 28.12.2016 р. №1047.

Постанова КМУ «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2016 р. № 1045» № 81 — редакція від  08.02.2017

Урочистості з нагоди Дня знань у Лубенському фінансово-економічному коледжі ПДАА

Друк
PDF

  1 вересня - одне із головних свят навчального року – урочисте, хвилююче і відповідальне, а особливо для тих, хто вперше переступив поріг нашого коледжу з метою стати найкращим фахівцем.

Цього року студентська родина поповнилася активними, розумними та кмітливими студентами 10 групи (куратор Бибик Ю.А.), 11 групи (куратор Кочура Л.В.) та 12 групи (куратор Пономаренко В.О.). Студентка-третьокурсниця, переможниця регіонального конкурсу «Студент року - 2017», заступник студентської ради - Стеценко Юлія урочисто вручила студентам нового набору  ключ до знань, передавши студентці 20/22 групи Іващенко Вікторії, яка має  найвищий конкурсний бал серед вступників  на базі повної загальної середньої освіти.

 

До урочистого дійства долучилися почесні гості: професор кафедри менеджменту ПДАА  Дорофеєв Олександр Вікторович, начальник відділу економічного розвитку і торгівлі Лубенської міської ради  Хакало Ірина Василівна та начальник фінансового управління Лубенської районної державної адміністрації  Сірченко Євгеній Олегович.

Нещодавно наша держава відзначила річницю своєї Незалежності. Урочиста місія покладання квітів до пам’ятного знаку «Україна – незалежність» була надана студентам, батьки яких брали участь у АТО, а саме Кокошку Віктору (11 група) та Вранчан Катерині (31 група). 

 

З вітальним словом до всіх присутніх звернулася директор коледжу Орошан Тетяна Анатоліївна. Вона щиро побажала успіхів у навчанні та щастя у житті, а також відбулося нагородження грамотами викладачів коледжу та студентів- відмінників.


Приємним доповненням заходу стали музичні дарунки від Мироненко Діани (студентки 37 групи), Стадніченко Вікторії (студентки 31 групи), та Нагорної Вікторії (студентки 30 групи).

Право надати перший дзвінок отримав студент третього курсу Гайдай Ігор (31 група) та студентка першого курсу Довгаль Альона (11 група).

Ведучими заходу стали Хлистун Олексій та Нагорна Вікторія.

А також хочеться висловити велику вдячність організатору заходу, заступнику директора з виховної роботи Литовченко Аллі Георгіївні.

Отже, з нагоди Дня знань вітаємо усіх з початком навчального року. Бажаємо міцного здоров'я, успіхів у навчанні та натхнення!

 

Романенко Олена,

 

студентка 37 групи.

Хвилюючі миті випускного

Друк
PDF

  

30 червня закінчився навчальний рік для студентів фінансово-економічного коледжу. А для випускників закладу це подвійне свято, бо саме сьогодні вони отримали омріяні дипломи. Цього дня відбувся випускний вечір в стінах кіноконцертного залу «Київська Русь». У приміщенні панувала атмосфера  радості та гордості за майбутніх спеціалістів.

 

 

Свято розпочали ведучі Нагорна Вікторія і Хлистун Олексій, які привітали випускників і всіх присутніх в залі з цією подією. На випускний були запрошені гості: Грицаєнко Олександр Петрович ( міський голова), Сіряченко Сергій Миколайович ( перший заступник голови Лубенської районної державної адміністрації), Дорогань – Писаренко Людмила Олександрівна (декан факультету, кандидат економічних наук, доцент ПДАА). Вони привітали випускників і адресували їм найкращі побажання. З вітальною  промовою виступила директор коледжу – Орошан Тетяна Анатоліївна.

  

Запальною піснею привітали своїх дітей-випускників куратори груп: Конкіна Тетяна Миколаївна (30 гр.),Богдан Вікторія Сергіївна (31 гр.), Слєпцова Наталія Василівна (32 гр.), Бойко Людмила Анатоліївна (37 гр.), Чабукіані Лідія Олексіївна (39 гр.). Протягом свята лунали пісні у виконанні Алексанян Тіни та сестер Стадніченко. Також з привітальними акордами виступила студентська рада. На завершення свята випускники традиційно закружляли у вальсі.

Цей хвилюючий день залишиться у пам’яті кожного. Тож бажаємо випускникам продовжити успішно навчання і відшукати свою власну стежину в житті.

 

                                                                                            Дудник Юлія, студентка 10 групи

Ювілейні зустрічі випускників

Друк
PDF

  

Минають роки, час летить невпинно. Наш коледж випустив не одне покоління молодих, талановитих спеціалістів. Студентські роки - це найкраща пора у житті кожної людини, а студентська група - це найвідданіші друзі, які завжди  підтримають і допоможуть порадою  у складні часи. Саме тому влітку наш коледж збирає тих, хто колись з великим задоволенням поспішав на навчання, хто прикладав великих зусиль, аби стати гарним спеціалістом. А зараз, досягнувши поставленої мети, знов і знов повертаються до коледжу, але вже за  найприємнішими спогадами, для того, щоб зустрітися з тими, хто був поруч у прекрасні студентські роки - зі своїми одногрупниками та викладачами.

Кожної суботи літньої пори в коледж, наче в рідну домівку, не зважаючи на кілометри, приходять випускники, щоб разом відсвяткувати ювілей випуску. В один із таких днів, а саме 8 липня, завітали колишні студенти, які закінчили коледж 30 і 50 років тому. Вони говорять, що за роки навчання були тільки прекрасні моменти і спогади, які залишилися на все життя, і ще раз підтверджують, що це найкраща пора у житті. Своєю студентською групою вони збираються кожні 5 років, адже стали дружньою родиною. Попри все, відчувається неабияке хвилювання перед такою довгоочікуваною зустріччю зі своїми одногрупниками, які протягом років трішечки змінилися, однак у душі залишаються молодими студентами. Їхні долі склалися по-різному. Хтось успішно зводить баланс дебету і кредиту, а хтось віднайшов себе в іншій діяльності.

 

 Приємним доповненням ювілейної зустрічі стала екскурсія до музею нашого коледжу, яку провів викладач історії - Бибик Юрій Анатолійович, здійснивши уявну подорож з такого далекого XIX  століття до сьогодення.

З теплим вітальним словом до колишніх випускників звернулася директор нашого коледжу Орошан Тетяна Анатоліївна.

Також на зустріч завітали ветерани освітянської ниви Дружинець Василь Кирилович і Дмитренко Раїса Іванівна – викладачі, які передали свій неоціненний досвід і міцні знання не одному поколінню випускників.

Тож дуже хочеться сказати тепле «Дякую!» викладачам, які протягом століть навчали і прикладали багато зусиль, щоб студенти стали найкращими фахівцями, випускникам, які протягом років з великою вдячністю несуть в пам'яті спогади про свій навчальний заклад та студентську родину.

Від щирого серця зичимо міцного здоров'я та довгих літ життя усім випускникам та їх наставникам, нехай молодість завжди панує у ваших серцях!

 

 

Романенко Олена,

студентка 27 групи

«Красиве і корисне»

Друк
PDF

В передмісті Києва ми зупинилися,щоб побувати на велетенському заводі «Кока-кола», площа якого вражає своїми розмірами. Його виробничі приміщення розташовані на декількох гектарах землі. На території заводу навіть є музейна кімната. Цікаву і захоплюючу «подорож» у світ виробництва всесвітньовідомого напою провів для нас екскурсовод компанії. Ми побували в цехах, де розливається напій, який потім потрапляє на полиці магазинів. Цей завод є одним із найвідоміших не тільки в Україні, а й у Європі. В асортименті продукції «Кока-кола» є не тільки солодкі напої, а й соки та мінеральні води. На завершення екскурсії нас пригостили продукцією виробництва.

 

Після цікавої розповіді про завод «Кока-кола», ми відвідали Києво - Печерську Лавру - одне із найбільш цікавих та важливих місць, рекомендованих гостям Києва для відвідання. Тут розташовані старовинні храми та споруди, про які складають легенди і розповідають дивовижні історії. Це Троїцька Надбрамна церква, храм Всіх Святих, Велика Лаврська дзвіниця і, звичайно ж, Успенський собор - головний діючий храм Лаври, а також безліч інших будівель.У Києво-Печерській Лаврі є чудовий оглядовий майданчик. Тут ми захоплювалися панорамами міста, а також видами діючого монастиря. Саме сюди, на територію Нижньої, або монастирської Лаври, відправляються відвідувачі після екскурсії по заповіднику.Назва лаври «Печерська» походить від слова «печери», бо саме у печерах на її території оселялись перші монахи. Ми відвідали ближні печери Києво-Печерської Лаври. Саметут покояться мощі преподобних ченців Печерських. До них прямують звідусіль, щоб побачити на власні очі диво Господнє, або ж, за словами скептиків, загадку науки. У печерах також є мироточиві глави, підземні храми, келії ченців-затворників.Після відвідування печер ,ми спуститилися до святих джерел, щоб випити освяченої води. Вода приємна на смак, прохолодна, чиста. Джерела знаходяться поруч із чарівним садом троянд. Про Києво-Печерську Лавру багато усього сказано та написано. Але одних лише слів не вистачить, щоб передати те відчуття благодаті, умиротворення і внутрішнього комфорту, яке охоплює Вас у цієї святині.

Ну а як же відвідати Київ і не побувати на Хрещатику? Отже після перебування у Києво-Печерській Лаврі ми поїхали на Хрещатик. Прогулянка по вулиці того літнього дня надовго запам’яталася нам.

Від імені студентів 10, 12 групи ми хочемо подякувати нашим викладачам за організацію поїздки до Києва.

 

Дудник Юлія і Василенко Анастасія

Студентки 10 групи

 

Науково-практична конференція

Друк
PDF

 За результатами проходження переддипломної практики студентами ІІІ курсу у нашому навчальному закладі була проведена науково-практична конференція, яка проводилася окремо для студентів спеціальностей  «Бухгалтерський облік», «Фінанси і кредит» та для студентів спеціальностей «Економіка підприємства», «Комерційна діяльність». На конференцію були запрошені студенти випускних груп та студенти ІІ курсу для обміну досвідом щодо проходження виробничої практики. З метою ефективності проведення конференції та прозорості отриманих результатів, на конференцію були запрошені керівники та спеціалісти фінансових установ інших підприємств – баз проходження практики.

  

         За спеціальностями «Бухгалтерський облік» та «Фінанси і кредит» з презентаціями своїх робіт виступили  Тамара Каріна (31 група), Овчаренко Ангеліна «31 група»,  Квасов Олександр (30 група), Логвін Каріна (30 група), Бут Юлія (32 група), Заїченко Яна (32 група).

         По закінченню презентацій студентів виступили начальник управління ДКС у Лубенському районі Жовнір І.М., головний бухгалтер ЛВБЗ «Мотор Січ» Прохорова С.В. та провідний бухгалтер ПАТ «Лубнифарм» Нестеренко Л.І., які звернули увагу на достатню теоретичну підготовку студентів та обмінялись досвідом практичної роботи.

  

         За спеціальностями «Економіка підприємства» та «Комерційна діяльність» з презентаціями робіт виступили Маркіна Анастасія (37 група), Хоменко Тамара (37 група), Сацька Таміла (39 група), Пєшков Ярослав (39 група).

 По закінченню презентацій цих студентів виступили фізичні особи підприємці: власник дизайн-студії Шумик С.Ю, власник магазину роздрібної торгівельної мережі Больбот В.Г., які звернули увагу на необхідність практичної підготовки студенів з метою підготовки найкращих фахівців для виробництва.

Леція на тему: "Туберкульоз в ХХІ столітті"

Друк
PDF


 12 червня 2017 р., в читальній залі коледжу, для студентів І-х курсів, була проведена лекція лікарем-фтізіатром Лубенського обласного тубдиспансеру Смисловим Олександром Федоровичем на тему: "Туберкульоз в ХХІ столітті".

 

 

Полтавська обл., м. Лубни,

вул. Я. Мудрого, 23/1

 

 

(05361) 77-535 - директор
(05361) 72-600 - приймальня
(05361) 72-605 - бухгалтерія
(05361) 71-870 - гуртожиток

 

lubnyfekpdaa@gmail.com